Szigorít a Binance az NFT mintelés szabályain, törlésre kerül egy csomó kollekció

spot_img

A Binance friss bejelentése szerint a kriptopénz-tőzsde szigorította az NFT-kre vonatkozó szabályokat. Február 2-től kezdődően minden olyan NFT-t, amelyet 2022 október 2 előtt listáztak a Binance-en és amelynek átlagos napi kereskedési volumene november és január között 1000 dollárnál alacsonyabb volt, törölni fognak a tőzsdéről. 

Emellett 2023. január 21. után az NFT-művészek naponta legfeljebb öt NFT-t mintelhetnek. 

A Binance ezentúl megköveteli az eladóktól, hogy teljesítsék az ügyfélazonosítási folyamatot (KYC), és legalább két követővel rendelkezzenek, mielőtt listáznák műveiket a platformon. A felülvizsgált szabályok mellett a Binance közölte, hogy fokozatosan felülvizsgálja azokat az NFT listázásokat, amelyek nem felelnek meg az előírásoknak, és törli őket.

“A felhasználók jelenthetik azokat az NFT-ket vagy kollekciókat, amelyek megsértik a Binance NFT-mintelési szabályait és a szolgáltatási feltételeit. Átvilágítási csapatunk aktívan vizsgálja a csalásról és szabályszegésekről szóló jelentéseket, és megteszi a megfelelő lépéseket”.

Minden olyan digitális gyűjtőeszköz, amely nem felel meg a fent említett két követelménynek, 2023. február 02-ig automatikusan törlésre kerül a Binance-ről.

A törölt eszközök természetesen ezt követően továbbra is megjelennek a felhasználó pénztárcájában. 

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img