Már hozzáférhető az Uniswap mobilos tárcájának tesztverziója

spot_img

Nem hivatalosan bár, de már elérhető az Uniswap új, mobilos tárcája, ami az alábbiakat tudja:

  • Közvetlenül kereskedhetsz vele az Uniswap DeFi váltón
  • Képes kezelni az Ethereum mainnetet, a Polygont, az Arbitrumot és az Optimism-ot
  • Van benne egy toplista, ami kapitalizáció, árfolyamváltozás és volumen alapján is rangosorlja a tokeneket.
  • Kedvencezheted a tokeneket, sőt még tárcacímeket is elmenthetsz kontaktként.
  • A visszaállító kódodról biztonsági mentést készít, amit az iCloud-on tud tárolni
  • Push notificationt küldd a tranzakciók teljesüléséről.

A tárcaszoftver az Apple boltjából nem, csak az Apple Testflight felületén érhető el. Ide kerülnek azok az alkalmazások, amik tesztelés alatt állnak és még nem kerültek fel az App Store-ba. Az Uniswap esetében azért volt erre szükség, mert állításuk szerint egy októberi verziót engedélyezett az Apple, egy decemberi fejlesztést pedig nem hagyott jóvá és válasz nélkül hagyta őket.

Az esetről így írtak:

Szerettük volna mindenki számára elérhetővé tenni az Uniswap mobiltárcát az App Store-ban, de a legjobb, amit most felajánlhatunk nektek, az egy korai hozzáférés.

Az Apple októberben jóváhagyta az első buildünket, de a végleges buildet néhány nappal a decemberi megjelenés előtt elutasította. Azóta válaszoltunk az aggályaikra, minden kérdésre válaszoltunk, és megismételtük, hogy 100%-ban megfelelünk az irányelveiknek. Más pénztárcákat is jóváhagytak, de az Apple a mi tárcánknak nem ad zöld utat és nem tudjuk, miért. Itt megrekedtünk.

Így ahelyett, hogy várakoznánk, úgy gondoltuk, hogy jobb lenne együtt várakozni. Ezért tíz ezer kiválasztott Testflight felhasználóval megosztjuk a teszthez szükséges kulcsokat. A tesztverzió funkcionálisan ugyanaz, biztonságosan használható, és később frissíthető lesz az App Store verzióra, miután az Apple jóváhagyja. Szeretjük az Apple termékeit — ezért építettük a pénztárcánkat iOS-re. De ez a tapasztalat emlékeztetett minket arra, hogy miért is kezdtünk el egyáltalán nyílt, hozzáférhető technológiát építeni.

A következő két hétben a hozzáférési kódokat a közösségi csatornákon és időzónákban fogjuk bevezetni. Kövess minket a Twitteren és a Discordon, hogy ne maradj le a kódokról.

Érdekel a DeFi, vagyis a decentralizált pénzügyek világa? A KriptoSuli keződknek szóló felkészítő anyagunkban több fejezetet is szentelünk a DeFinek. Kattints a KriptoSuliért.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img