Bitcoin elfogadó lett egy budapesti ruhaüzlet

spot_img

Olvasóink jelzése alapján örömmel számolhatunk be arról, hogy újabb hazai vállalkozás nyitott a kriptovalutás fizetési megoldások felé. A Nyugati pályaudvartól 2 percre, a Weiner Leó utca 20. szám alatt található MrSale-ről van szó, aminek logójával és szórólapjaival alighanem már sok fővárosi találkozott.

Az alapvetően öltönyökkel foglalkozó kereskedésben az alkalmi mellett még hétköznapi öltözékek, farmerek, illetve munkaruhák, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítők között is böngészhetnek a vásárlók, akik akár már bitcoinnal is fizethetnek a kiszemelt termékekért.

Bár az üzletben történő személyes vásárlásról még nincs konkrét tapasztalatunk, de aki a bolt webshopjában adja le a rendelését, az már biztos, hogy a bitcoinos fizetési lehetőséget is választhatja.

Az üzlet által használt BTCPAY nevű szolgáltatás használata ingyenes, vagyis nem számolnak fel érte külön jutalékot. Az utalásért egyedül az adott időszakban érvényes szabvány tranzakciós díjat kell kifizetni.

Ha valaki kipróbálná a lehetőséget, jó hír, hogy a MrSale üzletéről a Google térképeken már több mint 4000-en mondtak véleményt, amelyek alapján a bolt a maximális 5-ből 4.8 csillagos értékelésen áll, vagyis a visszajelzések alapján minőségi termékek között válogathatnak az érdeklődők.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img