A Deutsche Bank a Kripto Partnerség Felé Veszi az Irányt, Miközben a Metacade Előértékesítése Lendületet Kap

spot_img

A Deutsche Bank nagy hullámokat vert a kriptovalutával kapcsolatos hírfolyamban, mivel a vagyonkezelő részlege, a DWS, két német kripto cégbe való befektetést fontolgat. A DWS csoport vezérigazgatója, Stefan Hoops, aki egy jól ismert kripto-rajongó, tárgyalásokat folytat a Deutsche Digital Assets kripto tőzsdei termékeket nyújtó cég és a Tradias, egy hagyományos pénzügyi piacvezető kisebbségbeli részesedésének megvásárlásáról.

A Deutsche Bank lett a legújabb nagynevű pénzügyi óriás, amely szemet vetett a kriptopiacra, a Metacade előértékesítése pedig a címlapokra tör, mivel egyre nagyobb lendületet tudhat magáénak.

Miért Próbál Bejutni a Kriptopiacra a Deutsche Bank?

A kriptovaluta hírportálok gyorsan lecsaptak a Bloomberg nemrégiben megjelent jelentésére, amely a Deutsche Bank kriptopiacra való belépési szándékáról szólt. Egy nemrégiben tartott eredménybeszámolóban Hoops kijelentette, hogy a DWS megkezdte a stratégiai partnerek értékelését és a potenciális célpontok átvilágítását. Azt is megállapította, hogy a digitális eszközök árfolyamának közelmúltbéli visszaesése potenciálisan izgalmas lehetőségeket eredményezett.

Németországot az egyik legkedvezőbb gazdaságnak tartják a kriptovaluták virágzása szempontjából, mivel a több mint egy éve birtokolt kriptók eladása esetén nulla a tőkenyereség adója. Ez a hír a Deutsche Bank kriptopiacra történő belépéséről egy igazi felüdülés, mivel 2023 elején a felfelé ívelő teljesítményre kívánnak építeni.

A Metacade Lendületet Kapott az Előértékesítés Folyamán

A Metacade egy vadonatúj név a kripto-játékok világában, amely továbbra is felülmúlja az elvárásokat, mivel az előértékesítési esemény során egyre nagyobb lendületet kap. Miután 2022 végén 0,008 dolláros tokenenkénti áron indult, a natív tokenje, az MCADE mindössze 17 hét alatt 13.7 millió dollárt gyűjtött össze.

Az MCADE sikeres előértékesítése felkeltette azon befektetők figyelmét, akik egy izgalmas új kriptoprojektre vágynak, amelyet 2023 elején támogathatnak. A korai bölcsebb befektetők már az előértékesítés során nyereséget értek el, és azok akik csak most értesültek a Metacade kilátásairól, bőven van idejük beszállni a jelenlegi enyhébb körülmények között.

Mi az a Metacade?

A Metacade célja, hogy forradalmasítsa a blokklánc-játékokat egy virtuális online játékteremmel, amely egy fedél alá gyűjti a játék és kripto rajongókat. Platformjukon a klasszikus játéktermi címek legátfogóbb választékát fogják kínálni, a legmodernebb, Web3-as tervezésű játékok legjobbjaival, miközben páratlan play-to-earn (P2E) mechanikát integrálnak, hogy úttörő lehetőségeket biztosítsanak a passzív jövedelemszerzésre.

Az elsődleges P2E lehetőség mellett a Metacade ökoszisztémája számos más lehetőséget kínál a közösség tagjainak a platform használata közbeni pénzkeresésre. Minden egyes aspektus, a Compete2Earn, a Create2Earn és a Work2Earn kézzelfogható előnyöket biztosít a tagoknak, és ösztönzi a GameFi iparág legnagyobb és legélénkebb közösségének felépítését.

A játékosok például kripto tokeneket fognak jutalmul kapni minden alkalommal, amikor a közösséggel hasznos formában lépnek kapcsolatba. Minden egyes tartalom, például játék értékelések, alfák, online fórumokhoz való hozzászólások és élő beszélgetések jutalmatmakat generálnak majd. Minél több interakciót folytatnak a felhasználók, annál többet keresnek. Eközben a felhasználók a Compete2Earn kezdeményezésen keresztül online versenyeken és nyereményjátékokon való részvételért cserébe feltölthetik a tokenjeiket. Ugyanakkor a Work2Earn 2024-es elindítása úgy tűnik, hogy forradalmasítani fogja az egész GameFi iparágát.

Hogyan működik ez a rendszer?

Az MCADE token adja a Metacade platformjának lendületét, az coin a platformon végzett minden tevékenység cseréjének eszköze, az árucikkek megvásárlásától kezdve a valutáig, amellyel a tagok jelentkezhetnek a versenyekre és hozzáférhetnek a fizetős játékokhoz. Ezek az alapok, valamint a külső bevételi források, például a reklámok, a külső játékok bevezetése a Metacade-re és az állásajánlatok elhelyezése fogják hajtani és segíteni a Metacade fejlődését.

Az MCADE token számos alapvető erőssége közül az egyik a jól átgondolt tokenomika. A coin kiváló szintű hasznosíthatóságot kínál a tulajdonosainak, míg az összesen 2 milliárd token korlátozott kínálata valószínűleg feljebb emeli a keresletét az MCADE árfolyamának.

Metacade: A GameFi Innováció Hajtóereje

A Metacade másik jellegzetessége, amely megkülönbözteti a GameFi versenytársaitól, az úttörő Metagrants rendszer, amely 2023 harmadik negyedévében fog elindulni. A kizárólag a Metacade számára készült új, magával ragadó játékok létrehozásának ösztönzése céljából a fejlesztők új játékok terveit nyújthatják be a közösség tagjainak elbírálására.

Minden MCADE token tulajdonos szavazati joggal rendelkezik, hogy kiválassza azokat a játékokat, amelyeket szívesen látna már elkészült verzióban, ami azt jelenti, hogy a legnépszerűbb ötletek kripto-finanszírozást kapnak, hogy a fejlesztéseket továbbvigyék és megvalósítsák. A közösségi autonómia ezen szintje csak egy része a platform teljes értékű DAO-vá történő átalakulásának, amikorra az MCADE közösség teljes mértékben irányítani fogja a platform jövőbeli fejlesztését és irányítását.

Amellett, hogy a Metacade a GameFi forradalom élvonalába kerül, a tágabb Web3 iparág is profitálhat abból, hogy a Work2Earn programon keresztül a legmenőbb új fejlesztői tehetségekhez juthat hozzá, akik a kipróbált és bevált innovatív fejlesztési megközelítésüket külső vállalatok számára is elérhetővé tehetik.

Megéri-e MCADE-et vásárolni?

Míg a Deutsche Bank potenciális belépése a kriptó világába kiváló hír a piac fellendítésére, a Metacade továbbra is ritka és aranyat érő lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy bekapcsolódjanak egy vadonatúj, játékvilágot megváltoztató projektbe, amely kiváló tokenomikát, hasznosíthatóságot és hatalmas, közösség által irányított jövőt kínál.
Az MCADE jelenleg 0.02 dolláron áll a forgalomban, az előértékesítés utolsó szakaszában. A kereslet várhatóan megugrik ezen a ponton, ahogy a szélesebb közönség is felül a Metacade vonatra, ami a magabiztos befektetőknek hozzáférést biztosít a potenciálisan hatalmas nyereséghez ebben az évben.

A Metacade előértékesítésbe itt tud beszállni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img