Könnyű 25 dolcsit ígér a Floki és a Crypto.com közös nyereményjátéka

spot_img

Kereskedési versenyt indított a Floki Inu annak apropóján, hogy a kriptopénz bekerült a Crypto.com kínálatába. Azok a felhasználók, akik a $FLOKI natív tokennel kereskednek a tőzsdén, összesen 10 000 dollár értékű nyereményalapból vehetik ki a részüket.

A Crypto.com és a Floki közös akciója két részből áll, amelyekben egyenként 5000 dollárt osztanak ki. Mindkét kampány ma indult és április 5-ig tart.

Az első akcióban a Crypto.com 250 szerencsés felhasználót jutalmaz fejenként 20 dollárral (USDC-ben), ha a kampányidőszakban legalább 25 dollár értékű FLOKI-t tradelnek.

A második részben a “nettó vásárlások” alapján rangsorolni fognak 500 felhasználót, akiket legalább 50 dollár értékű FLOKI-val jutalmaznak. A nettó vásárlásokat úgy számolják ki, hogy a FLOKI vásárlásaidból kivonják a FLOKI eladásokat.

A vásárlások és a kereskedés csak a Crypto.com alkalmazáson belüli tranzakciókat jelenti! 

Emellett az 500 legnagyobb volument csináló kereskedő egy 5000 USDC értékű nyereményalapon osztozik majd.

További részletekért olvasd el a Crypto.com bejelentését.

A Floki Inu Elon Musk egy tweetjével indut el. A milliárdos bejelentette, hogy Shiba Inu kiskutyáját Flokinak fogja elnevezni, ez a név aztán kutyás mémcoinok özönét hozta létre. Ezek közül a legsikeresebb a Floki Inu. A Floki Inu jelenleg a piac harmadik legnépszerűbb mém tokenje a Dogecoin és a Shiba Inu mögött. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img