A Tron (TRX) Integrációja a ChatGPT-vel Magasabbra Emelheti a TRX-et – Vajon Jobban Fog-e Teljesíteni, Mint a Metacade (MCADE) Előértékesítése?

spot_img

Mivel a ChatGPT rohamléptekkel veszi be a világot, rengetegen elmélkedtek arról, hogyan lehetne a technológiát integrálni a kriptovalutával, és úgy tűnik, a Tron megtalálta a választ. Eközben a GameFi szupersztárja, a Metacade is felkapta a fejét, miután teltházas érdeklődés fogadta az előértékesítése során. Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan tervezi a Tron a ChatGPT-vel való összefonódást, hogyan befolyásolhatja ez a TRX árfolyamát, és hogy képes lesz-e felülmúlni a Metacade a teljesítményét.

A Tron (TRX) és ChatGPT – a Tökéletes Páros?

A Tron, a hírhedt Justin Sun által alapított Layer-1 hálózat, nemrégiben ismét reflektorfénybe került, miután felugrott az OpenAI/ChatGPT hype-jára. Egy tweetben Sun bejelentette, hogy a Tron “egy AI-orientált decentralizált fizetési keretrendszert fog biztosítani az AI-rendszerek számára”. Sun víziója szerint a ChatGPT és az AI technológia segítségével egy “decentralizált, intelligens pénzügyi ökoszisztémát” szeretne létrehozni.

Úgy véli, hogy a Tron meglévő architektúráját fel lehet használni ennek a keretrendszernek a felépítéséhez, a BitTorrent decentralizált BTFS fájltároló rendszerét használva a felhasználói lekérdezések és az AI-találatok tárolására. Ez a bejelentés az AI-alapú kriptók árfolyamának megugrását követte, mivel a ChatGPT és más AI-rendszerek, mint például a Google Bard, napi több millió felhasználót vonzanak.

A Tron DAO nemrég egy 100 millió dolláros AI-alap létrehozását is bejelentette, amely a ChatGPT-hez hasonló technológiák további integrációját segíti a blokkláncokba. Ezen fejlesztések eredményeként a lánc natív TRX tokenje az elmúlt hetekben az egyik legjobb kripto mega-cap teljesítményt nyújtó kriptodeviza volt. A Sun február 4-i tweetjét követő napokban a TRX több mint 13%-ot ugrott, és 0,071 dolláros csúcsra emelkedett.

Tron (TRX) Árfolyam-előrejelzés

A projekt mesterséges intelligenciával kapcsolatos bejelentései és a TRX árfolyamának közelmúltbeli emelkedése arra ösztönzött néhány elemzőt, hogy újra ellenőrizzék a Tron árfolyam-előrejelzéseit. Jelenleg a TRX a 0,064 dolláros szint körül mozog, de sokan úgy vélik, hogy az elkövetkező hetekben a 0,071 dolláros tartományt is vissza fogja foglalni.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Tron 0,078 dolláros árfolyam-előrejelzései néhány hónapon belül elérhetik a tervezett szintet. Nincs kizárva a 0,10 dollár is idén, ha az AI trend folytatódik, és a befektetőknek több mint 56%-os hozamot kínál! Néhányan párhuzamot vontak a TRX fellendülése és az MCADE fantasztikus előértékesítési teljesítménye között, de vajon a Tron valóban felülmúlhatja a Metacade teljesítményét?

A Metacade (MCADE) Új Mércét Állít a Play-To-Earn Tekintetében

A P2E (play-to-earn) mozgalom egyre nagyobb lendületet vesz, a Metacade pedig a tökéletes közösségi központként pozícionálja magát, ahol játékosok, fejlesztők és kripto-befektetők összegyűlhetnek, hogy felfedezzék a GameFi világát. A Metacade küldetése, hogy egy olyan all-in-one rendszert hozzon létre, ahol a felhasználók mindent megtalálnak, amire szükségük van ahhoz, hogy elkezdjék a P2E-t, beleértve a fórumokat, értékeléseket, ranglistákat és a tapasztalt GameFi veteránok által megosztott top alfákat.

A Metacade egyik kiemelkedő funkciója a Create2Earn program, ahol a felhasználók MCADE tokeneket kereshetnek azzal, hogy egyszerűen értékes tartalmakat osztanak meg a közösséggel. A Metacade a tippektől és értékelésektől kezdve az oktatóanyagokig jutalmazza a felhasználókat azért, hogy a platformot a P2E első számú központjává teszik.

A Metagrant rendszer azonban a platform egyik legjobban várt funkciója volt. A program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a költségvetés forrásait a legjobb P2E-játékok készítői felé delegálják. A fejlesztők benyújtják javaslataikat az MCADE-tulajdonosoknak, akik szavazhatnak róluk, a győztes ötlet pedig finanszírozást kap a játék megvalósításához. A cél az, hogy a hatalom ismét a játékosok kezébe kerüljön, és ők alakíthassák a GameFi iparág jövőjét, ahogy ők azt jónak látják.

Ennek a funkciónak és a közösségközpontú víziójának köszönhetően a Metacade várhatóan vezető szerepet fog betölteni a P2E-játékok mezőnyében. Az előértékesítése máris több mint 13,6 millió dollárt hozott össze a bevezetést követő 17 hét alatt, ami az MCADE árfolyamát 0,008 dollárról 0,02 dollárra emelte.

Metacade (MCADE) Árfolyam-előrejelzés

Ilyen momumentális emelkedés mellett a szakértők azt jósolják, hogy az MCADE-nek 2023-ban sokkal magasabb árakkal kell számolnia. Az előértékesítés 0,02 dolláros tokenenkénti árfolyamon fejeződik be, de egyesek szerint a 0,28 dollár is könnyen elérhető idén, mivel felhasználók ezrei özönlenek a Metacade közösségébe. Mások 0,50, 0,80, sőt 1 dollárt is lehetségesnek tartanak!

Bár a Tron kétségtelenül ígéretesnek tűnik, az előre jelzett teljesítménye elhalványul a Metacade-éhez képest. Még ha az MCADE el is éri a legalacsonyabb célját, a 0,028 dollárt, a befektetők akkor is 14-szeres hozamot fognak látni – ami a TRX előre jelzett nyereségét is túlszárnyalja.
A Tron-ba (TRX) vagy a Metacade-be (MCADE) Érdemesebb Befektetni?
Ahogy a ChatGPT-hez hasonló termékek egyre inkább mindennaposabbá válnak, valószínű, hogy az AI-alapú technológiákkal közvetlenül foglalkozó kriptoprojektek, mind például a Tron, óriási hasznot fognak húzni belőle. Azonban míg a Tron várhatóan idén is erősen fog teljesíteni, addig úgy tűnik, hogy a Metacade növekedését nem lehet megállítani.

Az AI mellett a P2E várhatóan 2023-ban fog fellendülni, a Crypto.com előrejelzése szerint a GameFi iparág 2025-ig évi 100%-os növekedési ütemben fog fejlődni. Egy értékes funkciókkal teli, közösség alapú platform létrehozásával a Metacade könnyen a P2E játékosok központjává válhat.

A befektetők ezrei értenek ezzel egyet. Mint említettük, a Metacade elképesztő ütemben, több mint 13,6 millió dollárt gyűjtött össze, és ez a szám várhatóan tovább fog emelkedni, ahogy egyre több befektető és játékos igyekszik beszállni a projektbe. Ha fontolhatja, hogy befektet, mielőbb tekintse meg a Metacade előértékesítését. Az MCADE tokenek nem sokáig maradnak még 0,02 dolláron.

Ide kattintva tud Tron(TRON)-t vásárolni az eToro-n.
A Metacade előértékesítésben pedig itt tud részt venni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img