Tanulj a kripto opciók kereskedéséről az OpcióGuruval és a Kripto Akadémiával

spot_img

Biztosan te is hallottál már az opciós szerződésekről, anélkül, hogy komolyabban utánanéztél volna ennek a piacnak. Ha első ránézésre túl bonyolultnak, nehézkesnek, de főleg kockázatosnak találtad ezt a piacot, nem benned volt a hiba.

Opciós szerződések a hagyományos piacokon már több, mint 40 éve léteznek, a kriptopénzek piacán pedig pár évvel ezelőtt jelentek meg. Mivel a kriptopénzeken belül is egy részpiacról és egy újdonságról van szó, nem csoda, hogy akadályokba futottál ha tanulni szerettél volna róluk.

Pedig az opciókkal kiválóan fedezheted létező pozícióidat és jelentősen csökkentheted a tőkédre veszélyt jelentő kockázatot.

Tegyük fel, hogy BTC-t tartasz, de úgy gondolod, hogy épp egy korrekció következik. Ahelyett, hogy eladnád a bitcoinokat, vásárolhatsz inkább eladási opciókat. Ha az ár csökken, a veszteséged csak a befizetett összegre korlátozódik. Ezt hívják fedezésnek vagy hedge-nek.

A kockázatod kezelésének másik módja a befektetéshez szükséges tőkéd csökkentése. Ha csak az opciós szerződések megvásárlásához szükséges összeget költöd el, azt azt jelenti, hogy a fennmaradó tőkével a szerződés ideje alatt máshol is nyereséget érhetsz el.

De hogyan fogj hozzá mindehhez?

Magyar nyelven eddig egyetlen oktatóanyag sem létezett, ami kifejezetten a kriptopénzes opciókkal foglalkozott volna. Eddig.

A Kripto Akadémia nemrég összefogott Nagy Gergellyel, az opcioguru.com alapítójával, hogy egy olyan oktatóanyagot hozzon létre, ami kifejezetten a kriptopénzes opciók kereskedelmére szakosodott.

Az oktatóanyagot úgy állítottuk össze, hogy bárki hozzá kezdhet, aki alap szinten ismeri a kriptopénzek piacát. Ha már van számlád egy nagyobb tőzsdén, pl. a Binance-en, tudsz feladni vételi és eladási ajánlatokat és tudsz kriptopénzeket küldözgetni egyik számláról a másikra, akkor minden feltétel adott, hogy az opciók területén is magabiztos tudást szerezz.

A videós oktatóanyagot Nagy Gergely 17 éves kereskedési tapasztalatára és az opciós piacokon szerzett szakértői és oktatói munkájára alapoztuk. Ő fog előadni a több, mint 8 órás videós oktatóanyagban.

Kattints és nézd meg az oktatóanyagunk tartalomjegyzékét.

Ha alaposan végigmész az oktatóanyagon, akkor garantáljuk, hogy:

  • Képes leszel felmérni és kezelni a kockázatot az opciós kereskedés során
  • Képes leszel eldönteni, hogy melyik opciót érdemes megvásárolni és melyiket elkerülni
  • Tisztában leszel az opciós kereskedés elméleti és gyakorlati alapjaival

Meggyőződésünk, hogy a kripto opciós piacokon óriási potenciál rejlik és az opciók lesznek a közelgő bikapiac slágertermékei. Készülj fel velünk, nézd meg mit tud a Kripto Opció Start oktatóanyagunk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img