464%-os nyereséget ért el márciusban a PrimeXBT legjobb másolható kereskedője

spot_img

Március ismét egy pozitív hónap volt a Bitcoin és az Ethereum, valamint számos nagy amerikai részvényindex, például az S&P 500 és a Nasdaq számára. Mellettük pedig még az arany és ezüst is csatlakozott a hirtelen megugráshoz. A növekedést remekül lekövették a PrimeXBT másolható kereskedői, akik között igazi veteránok és újoncok is szerepeltek a hónap legjobbjai között.

A valaha elért teljes profit tekintetében továbbra is Citadell Two vezeti a ranglistát, aki közel 52-szeres (5194%-os) növekedést ért el azóta, mióta másolható kereskedő lett a PrimeXBT felületén. Citadell márciusban hosszú kihagyás után tért vissza, és úgy tűnik továbbra is jó formában van, 28.97%-os profitja alapján továbbra is érdemes rá odafigyelni.

A hónap legjobbja Halving Effect volt, akinek a követői márciusban 162%-os nyereségre tehettek szert. Halving Effect 82 napja másolható, így lassan eléri azt a (szerintünk) már biztonságosnak mondható 90 napos aktivitást, ami után érdemes lehet számba venni, mint copyzható kereskedőt.. Teljes nyeresége egyébként már 800% körül jár az elmúlt 3 hónapban, ami szintén megsüvegelendő teljesítmény.

A frissen csatlakozók, és ezáltal még kockázatosabbnak tekinthető kereskedők közül SundanceETH mindenkit letarolva 464%-os hozamot ért el. Grafikonja szép lassan kúszott felfelé a hónap során. Bár csak 21 napja aktív, ha így folytatja, hamar bekerülhet a PrimeXBT all-time legjobbjai közé.

A tavaszi hónapok történelmileg kedvezni szoktak a tőzsdei befektetéseknek, a vízválasztót általában a május szokta elhozni, ami már jellemzően a nagyobb korrekciók időszaka. Ha 2023-ban is így lesz, akkor az előttünk álló április talán még a fentinél is jobb eredményeket hozhat a kereskedőkenk na és persze a PrimeXBT őket másoló felhasználóinak.

Ha szeretnéd az ügyleteiket automatikusa lemásolni, a PrimeXBT oldalán a Copy-trading menüpontra kattintva böngészhetsz a 110 elérhető traderből.

A lista csak a regisztrációt követő belépés után válik láthatóvá. A kereskedők neveire kattintva részletesebb statisztikák érhetők el.

Ha a Kripto Akadémia linkjét használod a regisztrációhoz, a folyamat során az alábbi bónuszkódokat is megadhatod, amik segíthetnek az indulásban.

  • Az AKADEMIA kóddal az első befizetésed értékének 7%-át bónuszként írja jóvá a tőzsde.
  • Az AKADEMIA25 kóddal 25%-kal kevesebb jutalékot fognak levonni tőled.

A két kód egyszerre is beváltható, nem kell választani közöttük. Ha felkeltette a figyelmedet, ide kattintva próbálhatod ki a PrimeXBT-t.

PrimeXBT bemutató

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img