Május 11-én ismét Blockchain Budapest konferencia – 25% kedvezmény a jegy árából

spot_img

A mesterséges intelligenciáról és a kriptovalutákban rejlő befektetési lehetőségekről is tájékozódhat, aki részt vesz az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Blockchain Budapest konferencián.

A rendezvényen a kiállítók bemutatói és a kapcsolatépítési lehetőségek mellett, a hazai kripto szcéna ismert alakjai tartanak majd előadásokat és beszélgetnek az ágazat jövőjéről. A teljes programfüzet a mai nap folyamán fog teljessé válni, de amit már biztosan elmondhatunk, hogy oldalunkat gaming csapatunk alapító tagja, Grecsó Bence fogja képviselni, aki ‘Web3 Gaming – A játékok következő generációja’ címmel tart előadást.

A találkozó helyszíne ezúttal is a Sugár Event (Budapest 1148, Örs Vezér tere 24.) lesz, ami az elmúlt években már többször is otthont adott a rendezvénynek.

A tavalyi eseményről feltöltött galéria

A jövő heti konferenciára május 7-ig (vasárnapig) 35% kedvezménnyel lehet belépőket vásárolni, amit a KRIPTOAKADÉMIA kuponkóddal további 25%-kal csökkenthettek. (A kód ékezettel, ékezet nélkül, kis- és nagybetűkkel írva is működik.)

A rendezvény élő online hozzáférést is biztosít a vásárlóknak, akik utólag is visszanézhetik a nap folyamán készített felvételeket.

Az eseményre korlátozott számban VIP belépők is válthatók, amelyek birtokában részt lehet venni az előadókkal közös vacsorán és networkingen.

További részletek és árak a Blockchain Budapest 6 weboldalán.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img