Pixeles békás képek milliókért: itt az új legnépszerűbb NFT kollekció

spot_img

Új sztárja van az NFT-k folyamatosan fejlődő világának. A Bitcoin Frogs 10 ezer egyedi, béka-témájú NFT-kből álló gyűjtemény február végén debütált a Bitcoin hálózaton. A múlt hétre már 24 óra alatt több mint 2,2 millió dolláros kereskedési volument generált, amivel megelőzte a legismertebb Bored Apes Yacht Club kollekciót is.

Bár az Ethereum hálózata még mindig uralja az NFT-k világát, a Bitcoin és a Bitcoin Ordinals NFT-k egyre népszerűbbek a gyűjtők között. Csak a Bitcoin Frogs kollekció már annyira népszerű volt, hogy az egész Solana hálózat kereskedési volumenét több mint 30 millió dollárral verte a múlt héten.,

A Bitcoin Frogs gyűjtemény 139 BTC-s (3,7 millió dolláros) kereskedési volument ért el, és minden egyes NFT jelenlegi padlóára 0,115 BTC. Már az OpenSea-n, a legnagyobb NFT piactéren is ez a kollekció vezeti a toplistát.

Bár egy Bitcoin Frogs NFT átlagos eladási ára 3000 dollár (0,12 BTC) körül mozog, a közelmúltbeli tranzakciók jelentős piaci potenciálról árulkodnak. Csak az elmúlt 24 órában a legmagasabb eladási ár elérte a 38 500 dollárt is.



A debütálásuk óta 2815 egyéni tulajdonossal rendelkező piaci szereplők – az újoncoktól a tapasztalt kereskedőkig – hajlandóak 50 dollártól egészen elképesztő 1200 dollárig terjedő tranzakciós díjakat fizetni azért, hogy részesei lehessenek ennek az izgalmas trendnek.

A Bitcoin Ordinals olyan NFT típust jelöl, ami a legtöbb NFT-vel ellentétben nem az Ethereumon, hanem a Bitcoin hálózatán létezik. A Bitcoin legkisebb elszámolási egységének, a sats-nak egy információval való megjelöléséről, „véséséről” van szó. Ez az információ egyedivé teszi a sat-ot, és gyakorlatilag NFT-vé teszi azt. Szeretnél többet tudni az NFT-k világáról? Kezdő kripto befektetőknek szóló KriptoSuli oktatóanyagunkban részletesebben is foglalkozunk vele.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img