Leáll a Hotbit, június közepéig lehet kiutalni az oldalon tárolt kriptopénzeket

spot_img

Soha nem tartozott a legnagyobbak közé, de milliós nagyságrendű regisztrált felhasználói között szép számmal akadhatnak magyarok is, így őket is érintheti, hogy végleg befejezi működését a 2017 óta működú Hotbit.

A hongkongi székhelyű kripto tőzsde hétfőn értesítette erről a felhasználóit, akiknek még egy hónapig (június 21-ig) lesz lehetőségük kiutalni az oldalon tárolt értékeiket.

2022 őszén a tőzsde vezetésének több tagja ellen is eljárást indítottak a hatóságok, ami alatt hetekig szünetelt az oldal működése. Bár később visszatértek, alighanem ez az ügy állhat a végleges leállás hátterében.

A Hotbit nem követelt meg ügyfélazonosítást a kereskedléshez és egy klasszikus shitcoin kaszinóként üzemelt. A centralizált tőzsdék közül náluk lehetett elsőként kereskedni néhány olyan coinnal, melyek később szélesebb körben is ismertek lettek és többszázszoros növekedésen mentek keresztül (pl.: SHIB, KSM), de persze ezeknél sokkal több olyan újonnan induló kriptót vettek fel, melyekből végül semmi sem lett.

A tegnapi bejelentés kapcsán sok közösségi médiás bejegyzés született. Egyes felhasználók egyszerűen képtelenek belépni az oldalra, míg mások csillagászati kiutalási díjakkal találkoztak. Megint másoknál egyszerűen nincs engedélyezve a kiutalás lehetősége.

Ha használtad korábban a Hotbitet, érdemes mihamarabb ellenőrizned a fiókodat, hogy biztos ne ragadjon pénz a számládon, vagy ha nem tudsz belépni, legyen időd felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A PrimeXBT hetente induló demó számlás versenyén kockázatok nélkül, pusztán egy email cím megadásával próbálhatod ki a kereskedést, és akár 500 dolláros tőkét is nyerhetsz. További részletek a bemutatónkban, és a PrimeXBT oldalán.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img