USDC az Arbitrumon

spot_img

A Circle stabilcoinja, az USDC megérkezett az Arbitrumra, az Ethereum második rétegű skálázási megoldására. Ezzel együtt az Arbitrum a kilencedik blokklánc, amely támogatja az USDC-t.

A Circle-féle USDC bevezetése az Arbitrum hálózatára már lehetővé teszi a fejlesztők,  a vállalkozások és a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek az Arbitrum USDC-hez, és kihasználják az Arbitrum hálózat által kínált gyorsabb elszámolási időket és alacsonyabb költségeket” – olvasható a Circle közleményében.

Az USDC bevezetése késett, miután az Arbitrum Sequencer szoftverében nemrégiben hiba lépett fel, ami a tranzakciók láncon belüli ellenőrzésének átmeneti leállását okozta. A hiba elhárítása után nem volt akadálya a stabilcoin támogatásának.

Az Arbitrum, az Ethereum egyik 2,2 milliárd dolláros TVL-rel rendelkező második rétegű skálázási megoldása az Optimistic Rollup technológiát használja, hogy növelje a tranzakciók átviteli sebességét a decentralizált alkalmazások számára, mindezt az Ethereum blokklánc biztonságosságának megtartása mellett.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img