Nyereményjáték: 1 bitcoint szerezhet, aki megnyom egy gombot

spot_img

A legnagyobb kriptotőzsde tegnap este indította el a Bitcoin Button, vagyis Bitcoin Gomb névre hallgató játékát, aminek a fődíja 1 bitcoin, jelenlegi árfolyamon számolva 25 800 dollár.

A részvételhez kizárólag egy Binance regisztrációra van szükség. Aki már rendelkezik fiókkal, annak erre az oldalra kell ellátogatnia, ahol egy stopper, alatta pedig egy bazi nagy bitcoin logóval ellátott gomb található.

A játék szabályai rendkívül egyszerűek. A stopper 60 másodpercről kezd el visszaszámolni, de ha a tőzsde felhasználói közül bárki megnyomja a gombot, akkor visszaugrik a kiinduló 60 másodperces pozícióba. A játék akkor ér véget, ha az idő lejár. Az 1 BTC-s fődíjat az nyeri meg, aki a játék vége előtt (mielőtt a stopper 00:00-ra érne) utoljára nyomja meg a gombot.

A játék másodszor tér vissza az oldalra, először 2022 tavaszán rendezték meg. Mivel a Binance több tízmillió felhasználóval rendelkezik, a játék akkor március 15-től május 7-ig tartott, így valószínűleg idén sem kell kapkodni a részvétellel.

A gomb megnyomására minden felhasználó 1 lehetőséget kap, de aki szerente többször is próbálkozni, az szerezhet néhány extra lehetőséget a gomb alatt található “+” jel megnyomásával.

Erre kattintva különböző feladatokat tudunk megoldani, például részt vehetünk egy puzzle játékban, amire helyes választ adva +1 klikkelési lehetőséget kapunk. A tőzsde a következő 2 hónapban összesen 4 puzzle-t fog közzétenni (2 hetente egy újat), de mindegyiket csak egyszer lehet megoldani, tehát ezekkel öszesen 4 további gombnyomás szerezhető.

Puzzle 1: írd be a következő számot

A gomb alatt találhatunk néhány statisztikát is. A Total clicks az összes eddig leadott klikkelés számát mutatja, a My last position pedig azt, hogy az utolsó klikkelésünkkel hanyadik helyen állunk a teljes rangsorban. A My last record azt jelöli, hogy mi volt a nullához legközelebb leadott gombnyomásunk.

A játék a június 12-i indulástól számítva maximum 90 napig fog tartani. Ha ez idő alatt nem lesz nyertes, a tőzsde az erre szánt bitcoint egyéb módon fogja szétosztani a résztvevők között, így már csak ezért is érdemes legalább egyszer megnyomni a gombot.

Ha még nincs Binance fiókod, de szeretnél részt venni a játékban, ezen a linken  regisztrálhatsz a tőzsdére.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img