Ezekbe a projektekbe fektetett tőkét a Binance

spot_img

A Binance Labs, a Binance kockázati tőkével és startup inkubációval foglalkozó ága új befektetéseket eszközölt öt projektbe.

Az öt projekt az inkubációs program 5. évadának legígéretesebb üzleteiből került ki, amit több, mint 900 projekt közül választottak ki.

Az inkubációs folyamat során a Binance Labs csapata coachingot nyújtott, hogy segítsen az inkubációs projekteknek életképes termékeket létrehozni. Ők kaptak most befektetéseket és ezeket a projekteket érdemes lesz figyelemmel követni a jövőben is egy-egy potenciális tokenkibocsátás reményében.

Bracket Labs 

@twitter

Gyakorlatilag egy tőkeáttételes, tartomány-alapú opciós platformról van szó, ami egy innovatív kezelőfelületettel és a könnyű használhatósággal igyekszik bevonzani a felhasználókat.

DappOS

@twitter

Ők egy olyan protokoll kifejlesztésén dolgoznak, amely a Web3 alkalmazások használhatóságát és hozzáférhetőségét javítják, ezzel pedig csökkentik a Web3 világába való belépés akadályait. A DappOS fejlesztéseit már a GMX és a Perpetual is használja.

Kryptoskatt

@twitter

Ők egy portfóliókezelő szolgáltatást fejlesztenek, ami egyszerre magában foglalná a könyvelést, az adóbevallást, és képes lenne egyszerre 2000 DeFi protokollt, 100 tőzsdét és pénztárcát, valamint 50 blokkláncot támogatni. Ezzel a termékkel egy helyen lehetne kezelni az átlagos kriptós befektetők több tucat fiókját, számláját és kriptopénzeit.

Mind Network

@twitter

Nagy teljesítményű, fizetős adattárolást és számítást kínálnak egy titkosított hálózaton.

zkPass

@twitter

Egy decentralizált személyazonosság-ellenőrzési megoldást fejlesztenek a Web3 appok számára.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img