SimpleFX 2023 nyári cashback: akár 3750 dollár bónusz

spot_img

A SimpleFX 2023-as nyári ajánlatával 50% cashback szerezhető a platformon kínált spreadekre. Minél több bevétel ér el valaki, annál több cashbackre tehet szert. Az ajánlat akár 3750 dollárnyi bitcoin bónusz megszerzését teszi lehetővé.

Nem számít hol töltöd a nyarat, a SimpleFX a családi utazások, kempingezés a zenei fesztiválok, vagy épp a kert nyugalmából is könyen elérhető A nyári ajánlattal megszerezhető 3750 dolláros bónuszra bárki szert tehet, aki megszerzi az oldal Qualified Trader (minősített kereskedő) besorolását. Ehhez egy bizonyos összegű befizetést kell végrehajtani, ami meghatározza az akció során megszerezhető bónuszokat.

Minimum net befizetés (USD-ben) Maximum cashback (bitcoinban kifizetve)
$0 – $100 $25
$100 $30
$250 $90
$450 $180
$2000 $900
$7500 $3750

 

Az ajánlat 2023. augusztus 1. –  augusztus 29. között él és egyéb feltételek is vonatkoznak rá, például egy legalább $2.5 értékű spread generálása. További részletek a játék Terms & Conditions kiírásában olvashatók.

Szerezz SFX bónuszt

További bónusz szerezhető a SimpleFX által nemrégiben elindított saját kriptovalutában, az SFX Coinban, amire mind a minősített kereskedők (1), mind az általuk meghívottak (2) jogosultak lehetnek. A minősített kereskedőkre vonatkozó bónuszok:

Tevékenység Megszerezhető SFX
Első befizetés legalább $10 értékben* 3 SFX
Első kereskedési ügylet lezárása** 6 SFX
Kereskedés és spread generálás 1.5 SFX (minden $1 értékű spread-ért, a promóciós időszak alatt, az akcióra jelentkező (opt-in) felhasználóknak.)

 

A minősített kereskedők által meghívott felhasználókra vonatkozó bónuszok:

Tevékenység Megszerezhető SFX
Első befizetés legalább $10 értékben* 1.5 SFX
Első kereskedési ügylet lezárása** 5 SFX
Kereskedés és spread generálás 1 SFX (minden $1 bevételért, amit meghívottként generál)

 

További részletek a SimpleFX Summer Cashback 2023 oldalán.

A SimpleFX-ről

A SimpleFX egy CFD és kriptovaluta kereskedési platform, ami közel 230 kereskedési párt kínál, beleértve a devizapárokat, kriptovalutákat, részvényeket, árucikkeket és nemesfémeket. A főleg napi kereskedésre alkalmas oldal 60 be- és kifizetési módot és staking szolgáltatásokat is kínál a TRON, BNB és ETH letétekre.

A 2014 óta működő tőzsde nemrég egy teljesen új, iOS és Android készülékekre is elérhető mobilalkalmazást adott ki. A SimpleFX 2023 májusában indította el saját tokenjét, az SFX Coin-t is, és számos olyan megoldást vezetett be, amelyek tovább növelték a felhasználók és a befizetett pénzeszközök biztonságát.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img