Bybit x Kripto Akadémia: 20 dollár ajándék az első befizetőknek, pénzjutalmak az aktív kereskedőknek

spot_img

A Bybit szeptemberben is egyedi ajánlatokkal várja a Kripto Akadémia olvasóit. A második legnagyobb kripto tőzsde augusztusban egy GoPro kamerát, valamint pólókat és kapucnis pulóvereket sorsolt ki a rajtunk keresztül regisztráló felhasználók között. A váltó jövő héten újabb játékában már változatosabb kihívások, tárgynyeremények helyett pedig pénzjutalmak várják a résztvevőket.

A szeptemberi játékban a tőzsde régi és új felhasználói is részt vehetnek, de csak akkor, ha a Kripto Akadémia meghívójával hozták létre a Bybit fiókjukat. Ha nem rajtunk keresztül regisztráltál az oldalra, kérheted a tőzsdétől, hogy hozzánk csatoljanak. Ennek menetéről a cikk végén találsz útmutatót.

A Bybit szeptemberi akciója egy 3 kereskedéssel kapcsolatos kihívásból és egy első befizetőknek szóló ajánlatból áll. Kezdjük is rögtön az utóbbival:

20 USDT ajándék az első befizetőknek

Azok, akik még soha nem fizettek be a Bybitre, de valamikor szeptemberben végrehajtanak egy legalább 100 dollár értékű kripto vagy fiat beutalást, 20 USDT szabadon felhasználható ajándékot kapnak. Ez a jóváírás után akár azonnal ki is utalható az oldalról. Az összeg megszerzésének feltétele, hogy rajtunk keresztül regisztrálj a tőzsdére és a beutalás után néhány napig tartsd a Bybit fiókodon a legalább 100 dollár értékű első befizetésed. A tőzsde ezt követően utalja át az ajándékot.

A beutalt pénzeddel a várakozás ideje alatt kereskedhetsz is, vagy a tőzsde bármilyen más funkcióját, például a copy tradinget is kipróbálhatod, de ez nem feltétel. A lényeg, hogy néhány napig, amíg nem kapod meg a 20 USDT-s jóváírást, ne hajts végre kifizetést.

Bybit x Kripto Akadémia szeptemberi kihívások (2023.09.11. – 2023.10.01.)

Akik rajtunk keresztül regisztráltak és már rendelkeznek valamennyi tőkével a Bybiten, egy 3 héten át tartó játékban is részt vehetnek. Ezek közül az első technikai okok miatt a többitől kicsit eltérően lett megszervezve, de ezért cserébe itt nagyobb jutalom is vár a szerencsés nyertesre.

1. forduló (szeptember 11. – 17.): a forduló végén sorsolásra kerül sor, aminek a nyertese 100 USDT nyereményben részesül. A kalapba kétféle módon lehet bekerülni (a két feltételből csak az egyiket kell teljesíteni):

  • Első választható feltétel: a fenti időszakban fizess be legalább 100 dollár értékű fiat, vagy kripto valutát és érj el legalább 1000 (ezer) dolláros kereskedési forgalmat.
  • Második választható feltétel: a fenti időszakban érj el legalább 10 000 (tízezer) dolláros kereskedési forgalmat és legalább 200%-os nyereséget.

2. forduló (szeptember 18. – 24.): az a 3 felhasználó, aki ebben az időszakban a legnagyobb forgalmat (volume) bonyolítja, $30, $20 és $10 jutalomban részesül.

3. forduló (szeptember 25. – október 1.) azon felhasználók között, akik ebben az időszakban legalább 5000 dolláros forgalmat bonyolítanak, 5 x $25 értékű kereskedési tőke kerül kisorsolásra.

Az első két forduló nyereményei szabadon felhasználható USDT formájában, míg a harmadiké kizárólag kereskedésre használható “belső tőke” formájában kerülnek jóváírásra.

A játékokra sehol nem kell külön regisztrálni. Ha rajtunk keresztül hozod létre a tőzsdei fiókodat, a Bybites felhasználói azonosítód alapján (UID) automatikusan részt veszel mindegyik fordulóban.

Ha már régebbről rendelkezel Bybit regisztrációval

Ha már korábban regisztráltál a Bybitre, de nem rajtunk keresztül hoztad létre a fiókodat, lehetőséged van kérvényezni, hogy a tőzsde úgy vegye, hogy hozzánk tartozol. Ezzel jogosultságot szerezhetsz a Bybit és a Kripto Akadémia közös játékaiban való részvételre.

A kérvényt ennek az űrlapnak a kitöltésével adhatod le, amit a tőzsde néhány munkanapon belül tud elbírálni. Pozitív döntésre akkor számíthatsz, ha “magadtól” regisztráltál a Bybitre, tehát nem valaki más meghívójával csatlakoztál a tőzsdéhez. Ha úgy gondolod, hogy ez igaz rád, az űrlap soraiban ezeket az adatokat kell megadnod:

  • A tőzsdei azonosítód (UID), amit itt találsz (Desktop / Mobil):

  • A Bybit regisztrációd email címe.
  • Indoklás, amiért benyújtod a kérvényedet. Erre válaszold azt, hogy szeretnél részt venni a tőzsdével közös közös játékainkban. Például.: I would like to take part in the Bybit x Kripto Akademia promotions.

Ha jóváhagyták a kérelmedet, automatikusan csatlakozol a játékhoz. Ha befizetéssel kapcsolatos promóciókban vennél részt, a beutalással mindenképp várd meg, amíg a tőzsde pozitív visszajelzést ad a kérésedre.

A Bybit és a Kripto Akadémia szeptemberi játéka hétfőn indul. Ha szeretnél részt venni benne, regisztrálj ezen a linken keresztül és teljesítsd a feltételeket. Minden indulónak sok szerencsét kívánunk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img