Photoshoppold meg a legnagyobb kripto tőzsde igazgatóját és nyerj 200 dollárt

spot_img

Kreatív játékot hirdetett a Binance. A feladat: egy mémet, vagy kreatív képet készíteni a tőzsde vezetőjének fotójáról. A nyeremény: a 10 legjobb pályázat alkotóját 1-1 BNB tokennel, ma reggeli árfolyamon 211 dollárral jutalmazzák.

A kripto tőzsdék által szervezett legtöbb játékban általában valamilyen kereskedéssel kapcsolatos kihívást kell teljesíteni, ami nehézséget okozhat a napi ingadozásokkal nem annyira foglalkozó kriptósoknak. Ezúttal viszont nem az analitikus, hanem a kifejezetten kreatív vénával rendelkezők kerülhetnek előnybe, egy magyar viszonylatban sem elhanyagolható összegű nyereményért.

A Binance játékában CZ ikonikus fotójából kell mémet készíteni. A képen az igazgató és a 4-es szám látható.

A “4” egy utalás CZ egy régi közösségi médiás bejegyzésére, amiben pontokba szedve sorolta fel a kripto piacot és a tőzsdét érintő legnagyobb nehézségeket. A 4. pont a FUD, vagyis a rémhírek és valótlanságok terjesztése volt. A médiában és közösségi oldalakon  gyakran jelennek meg az olyan hamis állítások, vagy féligazságok, amelyek célja a manipuláció, és hogy a kripto világgal kapcsolatban téves benyomásokat és félelmet keltsen az emberekben.

CZ a közösségi oldalán azóta is gyakran reagál kizárólag egy 4-es karakter posztolásával a Binance-et ért támadásokra, így a szám az elmúlt hónapokban már mémmé vált a nemzetközi közösségben. Ennek kapcsán most egy erre utaló fotót szerkeszthetnek át azok, akik szeretnek a Photoshoppal, vagy más manipuláló eszközökkel bűvészkedni.

Az elmúlt órákban beküldött munkák között vannak igényesebb és “5 perc alatt összedobott” alkotások, sőt olyanok is, amelyekhez nem is használtak különleges programokat, mert készítőjük a valóságban alkotta újra a kompozíciót.

A játék összes szabálya itt olvasható, de a lényeg, hogy az elkészült munkákat (mindenki 1 képpel nevezhet) a Twitteren, a #bin4nce hashtaggel kell közzétenni, a tőzsde alkalmazottai és CZ pedig ezek közül választják majd ki a nyerteseket. Akit érdekel, a Twitteren erre a hashtagre rákeresve nézheti meg a többi képet. A keresés során érdemes a “csak média” találatok fülre átváltani.

A nyeremények átvételéhez ügyfélazonosított Binance fiókra lesz szükség. Ha még nem rendelkezel ilyennel, itt regisztrálhatsz az oldalra.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img