Binance Futures: magasabb jutalékot kell fizetni a határidős kereskedésért

spot_img

A Binance csendben, bejelentés nélkül emelt a határidős kereskedésért levont jutalék mértékén. A változást a felhasználók vették észre az oldal díjtáblázatban.

Az áremelés az oldal hétköznapi, havi 15 millió dollárnál kevesebb forgalmat bonyolító ügyfeleit érinti, akiknek a jövőben az azonnali piaci áras (Market) megbízásokért a korábbi 0.04% helyett, 0.05% jutalékot kell fizetniük. A limites megbízásokat terhelő 0.02%-os jutalék nem változott.

A Binance 0.04%-os market orderekért levont jutaléka korábban a legalacsonyabbnak számított a piacvezető tőzsdék között. A változással az általában három legnagyobbnak tekintett Binance – Bybit – OKX trión egységes, 0.02%-os (limit order) és 0.05%-os (market order) határidős díjazás került érvénybe.

A jutalékok különböző módokon, például nagyobb kereskedési forgalommal, vagy az oldalak által kibocsátott kriptovaluták tartásával csökkenthetők. A Binance esetében a BNB coin tartása és a jutalékok abból történő kifizetése esetén 10%-kal kevesebb díjat vonnak le a határidős kereskedésért, ami mellé további 20%-os visszatérítést (kickback) szerezhet, aki a Kripto Akadémia meghívójával csatlakozik a tőzsdéhez.

A regisztrációnál is láthatod, hogy rajtunk keresztül jogosult vagy a 20%-os visszatérítésre.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img