1 euróra csökkentettük a Kereskedési Tippek előfizetés árát

spot_img

Ahogy már megszokhattátok, évente egyszer kedvezményes áron kínálunk hozzáférést Discord csatornánk előfizetéses szobáihoz. Idén, a mai naptól kezdve egészen jövő hét csütörtökig, vagyis november 30-ig használhatjátok ki a lehetőséget.

2023-as Fekete Péntek ajánlatunk a következő:

  • Ha nincs aktív előfizetésed, az akció végéig 1 euróért vásárolhatsz 1 hónapos tagságot Discord csoportunk Kereskedési Tippek szolgáltatásához. A szobákban 3 aktív kereskedő osztja meg kriptovalutákkal, forex piacokkal és tőzsdei indexekkel kapcsolatos ügyleteit, válaszolja meg az előfizetők kérdéseit, vagy osztja meg egyéb (pl.: airdrop) stratégiát.
  • Ha rendelkezel aktív előfizetéssel, vagy egyből egy hosszabb távú előfizetést szeretnél vásárolni, a 3, 6 és 12 hónapos csomagjainkat ajánljuk figyelmedbe, amikhez most szintén akciós áron, 30-50%-os kedvezménnyel kínálunk hozzáférést.

Ha a több hónapra szóló előfizetések egyike mellett döntesz, egy KriptoSuli ajándékcsomagot is kapsz tőlünk ajándékba, ami magában foglal egy frissített tartalommal rendelkező KriptoSuli e-könyvet és KriptoSuli hangoskönyvet is. Emellett részt veszel azon a sorsoláson is, amiben egy Binance-es bőröndöt, pulóvert és matracot tartalmazó meglepetéscsomagot fogunk kisorsolni.

Ha kíváncsi vagy árainkra és az akció további részleteire, vagy szeretnél előfizetni, látogass el Fekete Péntek oldalunkra.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img