Indulj el az 1000 dollár értékű Web3 küldetésért

spot_img

Vegyél részt a Fairspin Web3 Küldetésében, teljesítsd a feladatokat, oldj fel újakat, és szerezz XP-t, hogy helyet foglalj a nyertesek között!

A Fairspin egy blokklánc kaszinó, amely teljes átláthatóságot és tisztességes játékmenetet biztosít. Az adatok továbbításának és sérthetetlenségének biztosítása érdekében a Fairspin, a Trueplay megoldását használja, amikor ezeket az érzékeny információkat a platformról a digitális főkönyvbe továbbítja. A rögzítést követően minden tranzakció és játékművelet a Trueplay Explorer segítségével tekinthető meg, ahol valós időben jelennek meg. 

Az eredmények nyilvánossá tétele mellett a hozzáadott Web3 opciók teljesen új szintre emelik a játékot, még inkább magával ragadóvá és játékosközpontúvá téve azt. A Fairspin felhasználói csatlakozhatnak a Play to Earn és Hold to Earn programokhoz, így maximálisan élvezhetik a gamifikációt.

A Web3 Küldetés végtelen szórakozást ígér, amelyet a Fairspin platform átláthatósága garantál. A küldetés résztvevői tevékenységek széles skáláját élvezhetik, a játéktól és a staking tokenektől kezdve a sportfogadáson át, a különböző közösségi médián keresztül történő különböző akciók teljesítéséig. Az esemény december 26-tól január 23-ig tart, a szabályok, pedig egyszerűek:

  1. Jelentkezz be a zealy.io fiókba
  2. Végezd el a feladatokat, hogy minél több XP-t szerezz
  3. A legtöbb XP-t szerzett felhasználók között jutalmat osztanak szét

A legtöbb XP-t szerzett 20 résztvevő fog osztozni az 1000 USDT nyereményalapból:

  • 1. hely – 200 USDT
  • 2-3. helyezett – 100 USDT
  • 4. hely – 60 USDT
  • 5-7. hely – 50 USDT
  • 8-20. hely – 30 USDT

A nyeremények a felhasználók fairspin.io számláján kerülnek jóváírásra. 

Használd ki a lehetőséget a könnyű jutalom ígérete fejében, miközben egy jót szórakozol az átláthatóságra építő blokklánc platformon. Csatlakozz és ajánld barátaidnak is, hogy együtt élvezhessétek az eseményt!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img