A Meme Moguls (MGLS) jó úton halad a 2.5 millió dollár összegyűjtése felé, miközben a Kaspa (KAS) és az Injective (INJ) uralja az altcoin piacot

spot_img

Az előértékesítés az 5. szakaszába ért és 2.5 millió dollár összegyűjtése felé halad a Meme Moguls (MGLS). Már milliókat adtak el a MGLS tokenjeiből, aminek eddig 3700 tulajdonosa van és ezért számos elemző úgy véli, hogy ez a token lehet a következő 100x-es mém coin 2024-ben. Mindeközben a Kaspa (KAS) és az Injective (INJ) is kiemelkedő teljesítményt nyújt a DeFi piacon.

Meme Moguls (MGLS): Az 5. szakasz 30%-os bónuszt kínál

A kriptovaluta-rajongók mostanában a Meme Moguls (MGLS) kripto ICO eseményére figyelnek, ami az 5. szakaszba lépett. Az értékesítés során már  2 millió dollárt sikerült összegyűjteni, a következő cél a 2,5 milliós határ elérése lesz. A Meme Moguls ennek eléréséhez bejelentette, hogy mostantól 30%-os bónuszt kínál a vásárlásokra, ami várhatóan tovább fogja növelni a hype-ot.

A DeFi projekt célja, hogy kihasználja a mém iparban rejlő lehetőségeket, amit a Statista 2020-ban 2,3 milliárd dollárra értékelt. A Meme Moguls ezt egy egyedi P2E játék létrehozásával kívánja megvalósítani, ami virtuális tőzsdei kereskedést tesz lehetővé. A kereskedési játék elindítása a Meme Moguls csapatának fő célja, de emellett egy olyan ökoszisztémát is fejlesztenek, aminek része lesz a:

  • Staking: Az MGLS tokeneik staking poolban történő elhelyezésével további MGLS szerezhető
  • Moguls World: Egy olyan metaverzum világ, ahol tokeneket bányászhatsz és kapcsolatba léphetsz a többi játékossal.

A játék középpontjában az MGLS token áll, amek jelenleg csak 0.0036 dollár értékű – de máris 90%-os megtérülést hozott a korai vásárolóknak. A szakértők azonban 2024 első negyedévére további 100-szoros növekedést jósolnak. Az MGLS nem csak a Meme Moguls játékbeli pénzneme, hanem governance tokenje is egyben, így az MGLS az első olyan mém coin, aminek valós használata van, és ezzel  lehetővé teszi a hosszú távú spekulációt.

A Topper Újra Listázza a Kaspa (KAS) Tokent

Mindeközben a Kaspa (KAS) is a figyelem középpontjába került, miután az Uphold bejelentette, hogy újra listázta a Kaspa kriptót a Topperen. Ez egy pozitív fejlemény, a jövőben így még több ember férhet hozzá ehhez az altcoinhoz.

A bikás Kaspa hírek hamarosan újabb emelkedést indíthat a KAS számára, aminek az értéke az elmúlt héten 0,098 dollárról 0,103 dollárra, piaci kapitalizációja pedig 2,20 milliárd dollárról 2,31 milliárd dollárra növekedett.

A Kaspa technikai elemzése szintén jó jeleket mutat, mivel jelenleg is a 21 és 50 napos EMA-k fölött kereskedik. A szakértők emiatt egy újabb ugrást jósolnak 0,106 dollárra, amire szerintük még 2024 február vége előtt számítani lehet.

Injective (INJ): 49M INJ Token Stake-elve

Az Injective (INJ) az elmúlt héten felkerült a trendelő kriptopénzek listájára, miután az Injective bejelentette, hogy most már több mint 49M INJ tokent tartanak stake-elés alatt. Ezzel hamarosan már az összes token 50%-a lesz stake-elve a blokkláncon.

Az Injective hírek pozitívan hatottak a coin árára, ami az elmúlt hét napban 33,51 dollárról 37,78 dollárra növekedett. Ugyanebben az időszakban piaci kapitalizációja 3 milliárd dollár és 3,34 milliárd dollár között ingadozott.

Technikai szempontból az Injective kripto folytathatja a bikás trendet, mivel az altcoin több mint 25 zöld technikai indikátor jelzéssel rendelkezik. A piaci elemzők 38,31 dollárig tartó értéknövekedést jósolnak 2024 első negyedévében.

Lehet, hogy a Meme Moguls Gyorsabban Fog Pumpálni, mint a Kaspa és az Injective?

Bár a Kaspa és az Injective is rendelkezik erősségekkel, a Meme Moguls kiemelkedik közülük az alacsony, mindössze 10,8 millió dolláros piaci kapitalizációjával. Ennek eredményeként az MGLS sokkal gyorsabban emelkedhet, mivel kevesebb tőkére van szüksége a pumpoláshoz. Most tökéletes az idő az MGLS mém coin megvásárlására, mivel bejelentettek egy 10 000 dolláros MGLS nyereményjátékot. Tartsd ebből a tokenből, bizonyítsd be a Zealy-n, és növeld a nyerési esélyeidet – kiváló lehetőség.

Látogass el a Meme Moguls oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img