3 Kriptovaluta, Amit Mindenképp Tartani Kell Egy 2024-es Portfólióban

spot_img

A Solana (SOL) árfolyama lendületes emelkedést mutatott és növekedni kezdett, miután visszapattant a keddi mélypontokról. Vele együtt az Injective (INJ) kriptovaluta is erősödni kezdett, és szintén további nyereséget hozhat.

Mellettük viszont a Pullix (PLX) is jelentős előrehaladást ér el, és 2024 során új magasságokba is emelkedhet az előértékesítés befejezése után. Ma mindháromról részletesen beszélünk, hogy megállapítsuk, melyik a legjobb kriptovaluta, amit most érdemes megvásárolni.

Solana (SOL) 10%-os növekedés – Az Ár Akár 145,94 Dollárig is emelkedhet 2024 Végére

A Solana (SOL) árfolyama  továbbra is emelkedik, miután áttörte az előző ellenállási zónát. Némi korrekció után a token a héten 10%-os növekedést ért el, és hamarosan tovább is ugorhat az újabb éves csúcsokat elérése felé, a mostani bikás, azaz optimista árteljesítménye alapján.

A Solana kripto a heti árteljesítménye alapján, ha átlépi és meg is tartja a 94 dolláros tartományt, akkor tovább emelkedhet. A Solana ár-előrejelzés szerint 2024 végére elérheti a 145,94 dollárt.

Injective (INJ) Áttör a 38 Dolláron – Lehetséges További Növekedés?

Az Injective (INJ) esetében is gyors emelkedést tapasztalható. Az Injective grafikonja azt mutatja, hogy az ár egy felfelé ívelő párhuzamos csatornában mozog, megmaradva a felső és alsó határok, valamint támasz és ellenállási szintek között.

Az Injective kripto ára ennek köszönhetően 31 dollárról 38,85 dollárra emelkedett, és hamarosan átlépheti a 40 dolláros szintet. Ha ez megtörténik, az Injective ár-előrejelzés szerint a coin értéke 2024 végére elérheti a 58,43 dollárt.

Pullix (PLX) Ötvözi a CEX és a DEX Funkciókat és 100-szoros Emelkedést Érhet El

A Pullix (PLX) előértékesítése magára vonta a befektetők figyelmét, ami új magasságokba emelheti. Ez az új kereskedési platform arra törekszik, hogy áthidalja a központosított (CEX) és decentralizált (DEX) tőzsdék közötti szakadékot és megoldást nyújtson a likviditással és az átláthatósággal kapcsolatos problémákra.

A platform kezelni szeretné az iparág legnagyobb kihívásait, és innovatív módon teremthet lehetőséget arra, hogy bárki könnyedén hozzáférhessen a TradFi (hagyományos pénzügyi) befektetési eszközökhöz. Emellett olyan kereskedési eszközöket bevezetésére is törekednek, amelyek lehetővé teszik bárki számára, hogy növelni tudja a nyereségességét. A felületen elérhetők lesznek a tőkeáttételes kereskedésre, az intézményes befektetési eszközök használatára, és a legtöbbet profitáló kereskedők másolására alkalmas lehetőségek.

A projekt már több mint 80 millió tokent adott el az előértékesítés során, ami jelenleg a 7. szakaszban tart. A korai befektetők eddig 150%-os megtérülést érhettek el, az elemzők pedig úgy vélik, hogy a PLX token akár 40-szeres növekedésre is képes lehet a tőzsdei listázását követően. Az eddigi majdnem 5 millió dolláros bevétellel a PLX-t ígéretes jelenleg vásárolható kriptovalutaként tartják számon.

Összefoglalás

Míg a Solana és az Injective a legfelkapottabb altcoinok közé tartoznak, a most induló DeFi projekt Pullix szintén jelentős nyereséget érhet el. A token a köré épülő ökoszisztéma és az általános vonzereje miatt dominálhatja a piacokat, ha bekerül a legnagyobb Tier-1-es kripto tőzsdékre.

További információkért a Pullix előértékesítéséről látogasd meg az alábbi linkeket:

Tovább a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix Közösségekhez

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img