Legjobb kripto árfolyam előrejelzés: Milyen lehet 2024 a The Sandbox (SAND), az Axie Infinity (AXS) és a Meme Moguls (MGLS) számára?

spot_img

A kriptovaluták árainak pontos előrejelzése továbbra is nagy kihívást jelent. De bizonyos eszközök és kripto indikátorok felhasználásával a szakértők a történelmi és aktuális trendek alapján spekulatív betekintést nyújthatnak a lehetséges árváltozásokba. Ezen a héten a The Sandbox (SAND) kripto stabil emelkedő tendenciát mutat, fenntartva egy további emelkedés lehetőségét. Hasonlóképpen, az Axie Infinity is bikás lendülettel rendelkezik, miután a havi támasz szintje fölé került.

Ezzel egyidőben, a Meme Moguls akár 100-szoros növekedési potenciállal is rendelkezhet, ha bekerül a legnagyobb kripto tőzsdére. A projekt február 28-án zárja le az előértékesítési szakaszát, ami után megjelenhet az első decentralizált váltókon, például az Uniswapon, ezzel megalapozva a kriptobefektetésre lehetőséget adó pozícióját.

A The Sandbox kripto (SAND) 2024-re vonatkozó árjóslata

A The Sandbox árára vonatkozó spekulációk 2024-re további emelkedést sejtetnek a SAND számára. Az innovatív The Sandbox kriptovaluta digitális eszközök birtoklását teszi lehetővé  egy virtuális játékvilágban, ami egy olyan terület, ami elemzők szerint további növekedés és szélesebb körű elfogadás előtt állhat.

A The Sandbox ára mostanában jól teljesített, az elmúlt hét napban 4,47%-ot növekedett. A TVL-je 15,66%-kal, piaci kapitalizációja 3,55%-kal emelkedett az utóbbi időszakban. A SAND árfolyama jelenleg $0.4218 és $0.4638 között ingadozik.

Szakértők szerint a coinra további emelkedés várhat 2024-ben, és akár a $0.6034 – $0.7140, közötti régiót is elérheti. A The Sandboxhoz több pénzügyi szolgáltatás is csatlakozhat, melyek segíthetik a további emelkedésben és megjósolt cél elérésében.

Ígéretesnek Tűnő Év Az Axie Infinity Token (AXS) Számára

Az Axie Infinity pozitívan kezdte a hetet, átlépve egy fontos támasz szintet. A pozitív lendület később azonban alábbhagyott, ami az Axie Infinity (AXS) token árának csökkenéséhez vezetett, így értéke néhány napra $7.0572 alá került

Az Axie Infinity a lendületét visszanyerve 4.97%-os növekedést ért el az elmúlt hét napban. A TVL-jének 21.42%-os növekedése mellett a token jelenlegi havi támasz szintje a $7.33 sávnál található. Ennek átlépésére lenne szükség, hogy továbbra is lendületben maradhasson.

Az Axie Infinity token a 2024-re vonatkozó szakértői előrejelzések szerint $9.65 – $11.55 közé is emelkedhet, vagyis további növekedési potenciállal rendelkezhet.

A Meme Moguls (MGLS) Ára Emelkedik A Következő Előértékesítési Szakaszban

A Meme Moguls (MGLS) egy fejlesztés alatt álló és mémekre építő platform, ami a játékkal történő pénzszerzés lehetőségével, további játékok integrálásával, a felhasználóknak kínált szórakoztató és oktatási lehetőségeket kínál alternatívát a befektetésre. A Meme Moguls növekedését és $MGLS tokenek értékét ez a többes funkcionalitás teheti vonzóbbá az érdeklődők előtt.

A Meme Moguls iránti érdeklődés a legutóbbi előértékesítési szakaszban is magas volt, az eladások megközelítették a 2,2 millió dollárt. Az 5. előértékesítési szakaszban a Meme Moguls token ($MGLS) $0.0036-ba került, de a következő fázisban már $0.0042-re is emelhetik az árát.

Az eddigi közel 4000 vásárlóval rendelkező platform célja, hogy felkerüljön az Uniswapra és más kripto tőzsdékre, ezzel bővítve a vásárlási és eladási lehetőségeket. A Meme Moguls emellett olyan funkciók integrálását tervezi, mint a szimulált kereskedés és befektetés, a magasabb szintű felhasználói és  játékélmény, a közösségi kereskedési versenyek és egy NFT piactér, amelyek mind kiegészítik a csapat ambiciózus terveit egy teljes metaverzum létrehozására.

A platform abban különbözik olyan más mém tokenektől, mint a Dogecoin vagy a Bonk, hogy többféle felhasználási lehetőségeket és játékokat biztosít a felhasználóknak. Az ezekkel kapcsolatos újabb részleteket a következő napokban fogják nyilvánosságra hozni.

Az $MGLS token egyes szakértők szerint ígéretes kriptobefektetés lehet a kereskedők és befektetők számára, mivel mind játékbeli valutaként, mind governance tokenként gyakorlati funkciókkal rendelkezik és ezáltal keresett lehet a platform felhasználóinak köreiben.

Tovább a Meme Moguls oldalára

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img