A Meme Moguls (MGLS) a Bonk (BONK) és az Ordi (ORDI) alternatívájaként pozicionálná magát

spot_img

A gyorsan változó kriptovaluta ökoszisztémában az olyan coinok, mint például a BONK, az ORDI és a Meme Moguls (MGLS) meme coinok különböző célok elérését tűzik ki maguk elé, amivel rugalmas alternatív befektetési lehetőségeket kínálnak a befektetőknek. A BONK árfolyama a napokban 1.97%-os emelkedést ért el, további spekulációkat szülve az 1 dolláros árfolyam eléréséről.

Mindeközben az ORDI, ami szintén egy felső kategóriás meme érmeként vált ismertté, jelentős, 18.59%-os emelkedéssel erősítette meg pozícióját a meme érmék piacán. A Meme Moguls szintén azok számára jelenthet alternatívát, akik ezen a területen szeretnék növelni a kripto befektetéseik mértékét.

A Bonk (BONK) Árfolyam Emelkedése

A BONK utóbbi időben mutatott emelkedése ismét ráirányította a figelmet azokra a spekulációkra, melyek szerint a coin árfolyama akár az 1 dollárt is elérheti. Ezek a hangok további optimizmust váltottak ki abból a közösségből, akik követik a BONK árfolyam emelkedését.

A jelenlegi 0.00001374 dollár feletti árfolyamon kereskedve, a BONK ára több mint 30%-os növekedést ért el az elmúlt hét során. A villámgyors emelkedésének köszönhetően a BONK képes volt visszatérni az elmúlt hónap mélypontjáról és a havi árfolyamdiagramon több mint 2%-os növekedést rögzíteni.

A jelenlegi 897 millió dolláros piaci kapitalizációról a BONK értéke tovább is növekedhet, ha tőzsdei kereskedése továbbra is élénk marad a befektetők által remélt újabb bika piacnak köszönhetően.

Az ORDI (ORDI) Elemzés Szerint A Coin Kitart A Nagyobb Ingadozások Ellenére

A jelentős volatilitás jelzése ellenére az ORDI, amit a legjobb meme érmék között rangsorolnk, figyelemre méltó erőt mutatott, és az utóbbi időszak legjobb teljesítménít nyújtó kriptói közé került. Az elmúlt hónapot az ORDI árfolyama észrevehető, 5.43%-os csökkenéssel zárta, miközben 49.7 dollár és 75.5 dollár között ingadozott.

Azonban az elmúlt hét napban az ORDI figyelemre méltó, 19.66%-os emelkedésnek örülhetett. A coint 58.9 dollár és 72.9 dollár közötti árfolyamon kereskedét, mielőtt stabilizálódott volna a 71 dollár feletti árfolyamán. Ez az emelkedő lendület a piaci kapitalizációját 1.49 milliárd dollárra emelte, ezzel biztosítva az 56. legnagyobb kriptovaluta helyet a ranglistában.

Az ORDI kitartást demonstrált, amivel újabb növekedésre és további sikereekre pozicionálhatja magát. Az árfolyam és piaci kapitalizáció hosszú távú emelkedése megerősíti, hogy az ORDI tartós felfelé ívelő pályájára állhat, tovább biztosítva jelenlétét és potenciálját a meme érmék gyorsan változó világában.

A Meme Moguls (MGLS) Lendületbe Jöhet 2024-ben

A Meme Moguls (MGLS) előértékesítése február 28-án zárul. A csapat eddig több mint 2,3 millió dollárt gyűjtött össze, és készül az Uniswapon való tőzsdei megjelenésre. A játékkal való pénzszerzést a mémek világával kombináló Meme Moguls kiemelt pozíciót szándékozik elfoglalni a top meme érmék rangsorában.

A Meme Moguls egy fejlesztés alatt álló play to earn játék, amiben fantasy meme piacokon lehet kereskedni. A játék lehetőséget ad a résztvevőknek ingyenes és fizetős fantasy tornákban való részvételre, ahol a játékosok a ranglisták élére kerülve szerezhetnek nyereményeket.

A Meme Moguls azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók kapcsolatba kerüljenek egymással, bányásszanak és hozzáférést szerezzenek a stakelést lehetővé tevő liquidity poolokhoz. A natív MGLS érme kizárólagos hozzáférést kínál ezekhez a lehetőségekhez, a governance funkciókhoz és a profitszerzés lehetőségéhez.

Az MGLS-t jelenleg az 5. előértékesítési szakaszban 0.0036 dolláron kereskedik, de ez hamarosan 0.0042 dollárra emelkedhet, ha még több befektető csatlakozik a közösséghez. A közelgő játék előzetes olyan funkciókat fog bemutatni, mint bajnokságok, egy virtuális tőzsde, és a profil testreszabásának lehetősége.

A Meme Moguls közelgő indulása előtt a befektetőknek még mindig lehetőségük van kihasználni a 30%-os vételi bónuszt és a többi előértékesítési jutalmat. A játék kezdeti tesztelési fázisának megkezdése március 11-re van ütemezve, röviddel az Uniswapon való indulás után, ami segííthetiaz érme értékének növekedését.

Tovább a Meme Moguls oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img