A Theta Network (THETA) és a Starknet (STRK) egy emelkedő trend során megugorhatnak, de a befektetők a Meme Mogulsban (MGLS) is magas megtérülési potenciált látnak

spot_img

A kriptopiac bikás lendületének ellenére sok befektető még mindig bizonytalan abban, hogy melyik vezető kriptopénzt válassza. A Theta Network (THETA) és a Starknet (STRK) azon top kriptovaluták közé tartoznak, amelyek megugorhatnak egy kedvező piaci környezetben. De a Meme Moguls (MGLS) is a befektetők felkerülhet a vásárlási listákra miután a korai befektetők már több mint 95%-os megtérülést értek el befektetéseiken. Egyes elemzők szerint a Meme Moguls akár az egyik legjobb mém coinná is válhat 2024-ben.

A Meme Moguls (MGLS) 3 millió dollárt is összegyűjthet a február 28-án záruló előértékesítésen

Elemzők szerint a Meme Moguls, a Starknet és a Theta Network egyaránt magas ROI megtérülést hozhat az idei évben. A kriptopiac volatilis jellege miatt úgy vélik, a következő hetekben egy nagyobb bikaralira számíthatunk.

A Meme Moguls az előértékesítés kezdete óta a bálnák figyelmét is felkeltette, a platform eddig közel 3 millió dollárt gyűjtött össze. Miután a fejlesztők bejelentették, hogy február 28-án az előértékesítés véget ér, még több befektető érkezett és kezdett tokeneket vásárolni, hogy profitálni tudjon a piac remélt emelkedéséből.

A Meme Moguls (MGLS) egy Ethereum-alapú érme, ami segíthet abban, hogy a befektetőket profi kereskedőkké váljanak. A platform kialakítása olyan szerkezetet biztosít, amivel olyan sikeres befektetők nyomdokaiba léphetnek, mint Warren Buffett és Elon Musk.

A felhasználóknak 100 000 dollár virtuális készpénzt adnak, amit a platformon tanult ötletek felhasználásával készpénzre váltható hozammá alakíthatnak.

A befektetők profitálhatnak a platform által a Zealy-n végzett izgalmas tevékenységek és küldetések teljesítéséért adott 10 000 dollár értékű MGLS tokenből is. Ez a játék még az előértékesítési szakaszban befejeződik.

Az előértékesítés vége felé közeledve a platform újabb játékfunkciókat mutatott be. A Meme Moguls játék tesztelési fázisa március 11-én fog elindulni.

Az MGLS az előértékesítés hatodik és utolsó szakaszában az ERC20 tokent 0,0042 dolláros árfolyamon lehet megvásárolni. A token hamarosan megjelenik az Uniswap tőzsdén, amit a tervek szerint más vezető kripto tőzsdék fognak követni.

Az előértékesítés végén a megvásárolatlan tokeneket a játékon belüli staking és egyéb jutalmak kiosztására fogják felhasználni, vagy elégetik őket. Az elemzők az első évben a token tulajdonosoknak 100-szoros megtérülést jósolnak, ha az felkerül a legnagyobb kripto tőzsdére, így a MGLS akár az egyik legjobb mém tokenné is válhat, amit most lehet megvásárolni.

Theta Network (THETA) 45%-os növekedés egy hónap alatt

A Theta Network (THETA) token jelenlegi lendületére alapozva az elemzők optimisták a hosszú távú kilátásokatilletően. A token árfolyama több mint 45%-kal növekedett az elmúlt hónapban, 23%-ot pedig az elmúlt hét során. Ez annak a jele lehet, hogy a Theta Network bikapiaci emelkedésbe kezdett.

Közelebbről megvizsgálva a Theta Network kereskedési volumenét, jelentős aktivitás és 150%-os növekedés tapasztalható az elmúlt hetekben,. A token piaci kapitalizációja is emelkedő tendenciát mutat, és úton van a 1,5 milliárd dolláros határ átlépése felé. Minden Theta Networkkel kapcsolatos főbb mutató további emelkedésre utal. Az elemzők úgy vélik, hogy a jelenlegi helyzetben a token ára akár a 2 dollárt is elérheti a hónap végéig, ami az egyik legjobb kriptovalutává teszi, amit most érdemes megvásárolni.

A Starknet (STRK) Korrigálhat és Medve Piacba Kerülhet

Az Ethereum-alapú projekt, a Starknet (STRK) 728 millió tokent fog airdroppolni mintegy 1,5 millió tárca között. Ez lesz az egyik legnagyobb airdrop 2024-ben. A Starknet alig néhány napja indult el. A token az első néhány napban ígéretesnek tűnt, elérve az eddigi legmagasabb 3,66 dolláros árfolyamot február 20-án. A Starknet ára ezután csökkenni kezdett.

A piaci elemzők és statisztikák szerint szerint a Starknet hosszabb korrekcióba kezdhet. felé tart és ára 17%-kal is csökkenhet. A Starknet piaci kapitalizációjának esésével a befektetők alternatív projekteket keresnek, amelyek profitot garantálnak. Ezek egyike lehet a Meme Moguls előértékesítés, amellyel ellensúlyozhatók a Starkenten elért veszteségek

További információk a $MGLS előértékesítéséről:
Tovább a Meme Moguls oldalára
Tovább a Meme Moguls Közösséghez

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img