A Bitcoin és Ethereum árfolyamának növekedése a Furrever Token előértékesítésére is pozitív hatást gyakorolt

spot_img

Miközben a bitcoin (BTC) és az ethereum (ETH) kisebb visszaesést szenvedett el, a Furrever Token (FURR) előértékesítése továbbra is felkelti a befektetők figyelmét. A FURR lendülete egy újabb példa a kriptopiacok egyedülálló dinamikájára, ami lehetőséget ad a szemfüles befektetőknek, hogy az új lehetőségekből profitáljanak.

Folytatódik-e a Bitcoin (BTC) rally?

A vezető kriptovalutának számító Bitcoin az elmúlt héten új rekordot állított be, elérve a 73,777 dolláros árfolyamot. Azonban a hét végén 68,393 dolláron zárt, ami alatta van a lélektani, 69,000 dolláros szintnek. Ennek ellenére a Bitcoin teljes piaci értéke továbbra is meghaladja az 1500 milliárd dollárt, fenntartva a bizalmat a befektetőkben. Habár az újabb rekord beállítása technikai elemzés szempontjából mindenképp pozitív jelnek tekinthető, a korábbi csúcs alá való visszaesés aggodalomra adhat okot az emelkedési trend fenntarthatóságát illetően.

A Bitcoin grafikon elemzése

A 73,777 dolláros csúcspont után a Bitcoin eladási nyomás alá került, és visszaesett 64,533 dollárra, mielőtt a hétvégén 68,393 dolláron zárt volna. A Bitcoin ezután 68,393 dolláron nyitott, és egészen 66,800 dollárig esett esett vissza. Jelenleg 68,546 dolláron kereskedik, ami 0,22%-os növekedést jelent. A Bitcoin számára kritikus ellenállási szintek a napi grafikonon a 69,000, 71,000 és 74,000 dollár, míg a támogatási szintek a 64,500, 63,000 és 60,000 dolláros határoknál figyelhetők meg.

Miközben a Bitcoin ezen szintek között navigál, a piaci hangulatot több különböző tényező, makrogazdasági trendek, a szabályozási fejleményei és az intézményi elfogadással kapcsolatban érkező hírek is befolyásolhatják, ami az árfolyam útját rövidebb távon továbbra is bizonytalanná teszi. A befektetőknek a következő napokban is nagy kilengésekre kell számítaniuk és éberen kell figyelniük a piac történéseit

Az Ethereum technikai elemzése: Az Ethereum 2024-es rekord árfolyama

Az Ethereum, a második legnagyobb kriptovaluta piaci értéke 435 milliárd dollár. Az ETH az utóbbi időben szorosan követte a Bitcoin mozgásait. Annak ellenére, hogy az elmúlt két hét során többször is megpróbálta áttörni a 4000 dolláros ellenállást, az Ethereumnak még nem sikerült megszilárdítania pozícióját ebben a régióban. Az elmúlt héten az Ethereum elérte a 4095 dollárt, ami a 2024-es év legmagasabb értéke volt, de a hétet végül ismét 3642 dolláron zárta.

Az Ethereum grafikon elemzése

Az Ethereum folyamatosan küzd a 4000 dolláros szint áttöréséért. A hetet 3641 dolláron kezdte jelenlegi kereskedési ára viszont 3622 dollár, ami egy kisebb, 0,56%-os csökkenést jelent. A 4000 dolláros szint áttörése egy jelentős felfelé irányuló lendületet válthatna ki, ha viszont a piac visszahúzódik, az elsődleges támogatási szintek valószínűleg 3500 és 3350 dollárnál fognak megjelenni.

Fontos megjegyezni, hogy az itt bemutatott információk, megjegyzések és ajánlások nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Az egyénre szabott befektetési tanácsadási szolgáltatások az egyének kockázati profilját és visszatérési preferenciáit veszik figyelembe. Az itt szereplő tartalom és ajánlások általános jellegűek és nem tekinthetők személyre szabott pénzügyi útmutatásnak. Aki kizárólag ezekre az információkra támaszkodva hoz döntéseket, azok nem feltétlenül fog megfelelni a pénzügyi céljainak és kockázati preferenciáinak.

Furrever Token (FURR):a bájos és innovatív kriptovaluta

A Furrever Token (FURR) a báj és az innováció keverékével áll a befektetők elé. A hagyományos projektekkel szemben a FURR egy adag cukiságot hozna a kripto térbe, olyan felhasználói élményt kínálva, amely túlmutat a hagyományos felhasználási lehetőségeken. A Furrever kripto ökoszisztéma egy imádnivaló macska képek köré épül, a Furrever Token célja pedig a közösségérzés és jókedv megteremtése a felhasználók között.

A FURR küldetésének középpontjában egy felhasználóbarát platform létrehozása áll, amely cuki macska témájú matricákat, emojikat és egyéb vizuális elemek használatával próbál szórakoztató és élvezetes élményt kínálni minden csatlakozó számára. A Furrever Token rendszeres kihívások és közösségi rendezvények szervezésével ösztönzi a felhasználói összetartást, egy otthonos és barátságos közösséget építve.

A projekt tokenomics struktúrája az elérhetőséget és az átláthatóságot helyezi előtérbe. A FURR összesen 9 milliárd tokent bocsát ki, aminek 65%-a az előértékesítési szakaszban lesz elérhető. A projekt már több mint 350 000 dollárt gyűjtött, jelentős mérföldkőt elérve a presale 4. szakaszának végéhez közeledve. Maga a kiárusítás 10 szakaszból fog állni. Mindegyik szakasz célja 100 000 dollár gyűjtése, így a Furrever Token jó úton halad az ambiciózus, 1 millió dolláros céljának elérése felé.

A biztonság és a megfelelés elsődleges fontosságú a FURR számára, a csapat szigorú auditokat és biztonsági intézkedéseket vezetett be annak érdekében, hogy a felhasználók számára ne csak élvezetes, hanem biztonságos élményt biztosítson. Ahogy a projekt egy DEX-en (PancakeSwap) történő bevezetésre készül, a Furrever Token többféle fizetési lehetőséggel is lehetővé teszi az értékesítésen való részvételt, beleértve az USDT (BEP-20)-t is, ezzel biztosítva a befektetők számára a rugalmasságot és kényelmes hozzáférést.

Egyedi megközelítésével a kriptovalutákhoz és erős közösségi támogatásával a Furrever Token készen áll arra, hogy meghódítsa a kriptovaluta piacot és a felhasználói számára egy olyan kedves és jutalmakkal teli élményt nyújtson, amellyel máshol még nem találkozhattak.. Csatlakozz a FURR családhoz, és vágj bele egy olyan utazásra, amely tele van jó kedvvel, nevetéssel és imádnivaló macskás meglepetésekkel.

Fedezd fel a 2024-es év legizgalmasabb előértékesítését:

Furrever Token Hivatalos Weboldal | Furrever Token Előértékesítés | Csatlakozz a Telegram Csoporthoz

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img