Meghosszabbítva: 20 dolláros kifizethető bónusz az első Bybit befizetőknek

spot_img

Az új bitcoin rekordra való tekintettel a Bybit két héttel meghosszabbította oldalunkon futó akcióját. A tőzsde március 28-ig 20 dolláros üdvözlő bónusszal várja a Kripto Akadémián keresztül regisztráló felhasználókat. A második legnagyobb kripto tőzsde ajánlatával azok élhetnek, akik most regisztrálnak, vagy már korábban regisztráltak, de eddig még soha nem fizettek be az oldalra.

Az ajándék megszerzéséhez legalább 100 dollárt kell beutalni akár kripto, akár fiat pénz formájában. Ezután legalább 14 napon keresztül az oldalon kell tartani az összeget, vagyis ez alatt az idő alatt nem szabad semmilyen kifizetést végrehajtani.

A pénz a tőzsdén belül bármire felhasználható. Aki akar kereskedhet, vagy vásárolhat vele, bekövethet valakit a copy trading felületen, de az sem baj, ha egyszerűen csak állni hagyja a számláján.

A két hét letelte után a tőzsde 20 USDT szabadon felhasználható jutalmat ír jóvá, ami az eredeti befizetéssel egyetemben akár ki is utalható.

A 20 USDT jóváírása 14 munkanapon belül történik meg. Ha ennyi idő után sem kapnád meg, írj egy üzenetet @Grecsosznak a Discord csatornánkon és utána jár, hogy mi lehet a probléma.

A bónusz megszerzéséhez mindenképp a Kripto Akadémia linkjével hozd létre a regisztrációdat, különben nem fogod megkapni a 20 dolláros jutalmat.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img