A Fairspin kaszinó és a TFS token felhasználási lehetőségei

spot_img

A kripto ágazat a Bitcoin felezés lázában ég. Bár a figyelem most a BTC-re irányul,  a befektetők már keresik az újabb lehetőségeket, hogy maximalizálni tudják a profitjukat.

A megfelelő altcoinokba való befektetés nem csak segít a portfólió diverzifikálásában, de hozzá is segíthet megtalálni az iparág következő nagy dobását. A legjobb lehetőségek megtalálása azonban sohasem egyszerű.

Kripto Befektetési Stratégiák

Az úgynevezett gem-eknek, magyarul gyémántoknak a még nem széles körben ismert, de ígéretes digitális eszközöket szokás nevezni, melyek előtt még jelentős növekedési potenciál állhat. Ezek a kriptovaluták a radar alatt futva, a korai vásárlóknak magas hozamokat hozhatnak miután szélesebb ismertségre tesznek szert.

Ezeknek a kriptopénzeknek általában egyedi jellemzőik vannak, amelyek kiemelik őket a többi érme közüll. Ez lehet egy alapvetőben innovatív technológia vagy egy új és sok felhasználót vonzó felhasználási mód. Egy ilyen gem a TFS Token, amely a Fairspin blokklánc-alapú kaszinó platform része.

Fairspin: áttörés az online kaszinózásban

Ha nem tudod eldönteni, hogy egy adott kriptót érdemes-e megvásárolni, nézd meg a mögötte álló projektet. A TFS egy olyan kripto valuta, amely központi szerepet játszik a Fairspin kaszinó ökoszisztémájában és ezzel egyedülálló ajánlattal bír a piacon.

A 2018-ban alapított Fairspin globális elérésű, kiterjedt sportfogadási lehetőségekkel és több mint 7500 kaszinó játékkal várja a felhasználókat. A platform mindemellett biztonságot és átláthatóságot ígér játékosainak.

Minden itt bonyolított játék és tranzakció a blokkláncon kerül rögzíésre, melyet bármikor vissza lehet ellenőrizni. A játék mellett a felhasználók bónuszokat és egyéb kereseti lehetőségeket is kihasználhatnak a TFS tokennek köszönhetően.

Mi is az a TFS Token?

A TFS egy ERC20/BEP20 token, ami a kaszinón belül és kívül is használható. Ez áll a Farispin minden jutalmazó programjának középpontjában és a bónuszok, valamint a TFS segítségével elérhető passzív jövedelmet ígérő staking programok mögött.

Rakeback visszatérítés

Minden Fairspin játékos TFS tokenben kap rakeback visszatérítést az általa megtett valamennyi tét és fogadás után. Nem számít, hogy egy fogadás vesztes vagy nyerő, a játékosok az aktivitásukért folyamatosan gyűjthetik a tokeneket.

Bónuszok

A Fairspin széleskörű bónuszrendszerrel rendelkezik. Az összes új felhasználó 200 TFS-t kap a regisztrációért, és kihasználhat egy korlátozott ideig élő ajánlatot is, amely 450 TFS + 140 FS-t tartalmaz az első négy befizetésre szétosztva. Emellett minden felhasználó automatikusan csatlakozik a 10 szintes hűségprogramhoz is, melyen keresztül még számos előny elérhető.

A hűségprogram keretein belül napi és heti bónuszok szerezhetők, és mentesülni lehet a stakinghez kötött feltételek teljesítése alól.

Egy kezdő játékos például a következő bónuszokat kapja:

  • 5% heti cashback tétrakási követelmény (wager) nélkül;
  • 5% heti cashback 60x tétrakási követelménnyel;
  • Staking limit: Play to Earn × 5,000.

Amikor a felhasználó eléri a “VIP Klub Platina” szintet, akkor a következőkhöz fér hozzá:

  • 10% napi cashback tétrakási követelmény (wager) nélkül;
  • 5% heti cashback tétrakási követelmény (wager) nélkül
  • 50% heti cashback 60x tétrakási követelménnyel;
  • Staking limit: Play to Earn × 15,000.

Staking

A TFS staking lehetőséget is biztosít. A Hold to Earn program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letétbe helyezzék a TFS-t egy meghatározott időtartamra. Amikor ez lejár, visszakapják a befizetésüket és a kamatot. A potenciális hozamok a kaszinó adott időszakban szerzett bevételének függvénye, ami egyes időszakokban az 500%-os éves APR-t és napi 21%-os APR-t is elérheti.

A letéteket 8 órás, 1 napos vagy 3 napos időszakra lehet lekötni, a platform bevételeinek egy részéért cserébe. A hozam = az általános bruttó bevétel (GGR) × a felhasználó részaránya az összes letébe helyezett TFS-ből × az idő szorzó. Minél többet és hosszabb ideig tart valaki letétben, annál nagyobb hozamra tehet szert.

A programot kiegészí a Liquidity Staking funkció, amely más típusú lehetőségeket kínál. Itt nincsen időkorlát, szabadon lehet be- és kilépkedni. A csatlakozáshoz a támogatott tőzsdéken kell TFS és USDT- tokeneket egy liquidity poolban letétbe helyezni.

Kereskedés

A TFS Token a Fairspin-en is használható – például kereskedni lehet vele a PancakeSwap és az Uniswap decentralizált kripto tőzsdéin. Figyelembe véve a projekben rejlő potenciálját és növekvő játékosállományát, a token ára idővel növekedhet, ami a kereskedését is nyereségesebbé teheti.

Összegzés

A kripto gemek felfedezése kockázatos, de nagy megtérülést ígérő befektetési stratégia. Lehetővé teszi, hogy még a tömegek előtt rábukkanjunk a nagy növekedést ígérő kriptopénzekre.

A TFS Token egy ígéretes kripto projekt, ami már megvásárolható és a Fairspin kaszinó ökoszisztémájának alapköveként megfelelő alappal rendelkezik ahhoz, hogy idővel szélesebb körben is elterjedjen.

A lehetséges kilátások mellett a token a várakozás alatt hozamot is termelhet a tulajdonosainak a TFS staking programjain keresztül. Próbáld ki a stakinget és szerezd meg az akár 500% éves APR-t.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img