Akkreditált Web3 egyetemi képzések a legnagyobb kripto tőzsdén

spot_img

A Binance Akadémia, a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéjének, a Binance-nek az oktatási szárnya bejelentette, hogy több európai egyetemmel karöltve akkreditált online kurzusokat indít. A Web3, kripto és blokklánc technológiát érintő tananyagokat európai felsőoktatási intézmények oktatói dolgozták ki, így a képzések elvégzése mélyreható tudást biztosít az iparág alapjainak megértéséhez.

Az oktatási programok kialakításában részt vett a Prágai Közgazdaságtudományi Egyetem (VŠE), a luxemburgi Európai Üzleti Intézet (EBI) és az Európai Menedzsment Iskola (ESCP).

A Prágai Közgazdaságtudományi Egyetem négyhetes, “Digital Assets and Blockchain Industry” című kurzusán a résztvevők a Bitcoinról, a kriptoipar fejlődéséről, a jelenlegi és jövőbeli kriptovalutákról, valamint ezeknek a hagyományos pénzügyi rendszerekre gyakorolt hatásairól tanulhatnak.

A luxemburgi Európai Üzleti Intézet kéthetes “Blockchain and P2P Fundamentals” kurzusa az iparág széleskörű alkalmazásait veszi górcső alá, így érinti az okosszerződések létrehozásától kezdve a bányászat, a CBDC-k, a szabályozás, a fizetések és az ellátási láncok témaköreit.

Az Európai Menedzsment Iskola kurzusa “Blockchain Mastery: From Fundamentals to Advanced Corporate Solutions” címmel szintén négy hétig tart. Ez a program áttekinti a digitális pénzügyi eszközök, például az Ethereum és a Cardano üzleti és befektetési világban betöltött szerepét , de érinti még a DeFi, az okos szerződések, valamint  a kriptovaluták tervezésénél fontos szerepet betöltő tokengazdaságtan (tokenoimics) témáit is.

A Binance Akadémia és a felsorolt egyetemek a képzések elvégzése után hivatalosan elismert bizonyítványt állítanak ki a hallgatók részére.

Az online kurzusokra a teljes áras 10 USDT helyett, most 4 USDT-s bevezető áron is fel lehet iratkozni az alábbi oldalakon.

A Binance Akadémia nem akkreditált, de több száz cikket felölelő magyar nyelvű és ingyenes oktatási anyagai ezen a linken érhetők el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img