Keress kriptovalutát játék közben: A legjobb play to earn játékok a kripto kaszinókban

spot_img

A játékkal való pénzkeresést (Play to Earn, P2E) lehetővé tevő  játékok az elmúlt években növekvő népszerűségre tettek szert. Ez az új játéktípus lehetővé teszi, hogy a játékos kézzelfogható jutalmat kapjon az eltöltött időért, elköltött pénzért és általa tett erőfeszítésekért cserébe.

A hagyományos játékokkal ellentétben a P2E játékokban egyszerre lehet játszani és keresni. A játékon belüli eredmények valódi pénzre válthatók, így a játék szórakoztató időtöltésből jövedelemtermelő tevékenységgé válhat.

Nézzük meg a P2E fogalmát és annak hatását a kaszinó és játékiparra.

Mi az a play to earn?

A play to earn modell a kripto, a decentralizált pénzügyek (DeFi) és a nem-felcserélhető tokenek (NFT) kereszteződéséből született, és először a videojátékokban ütötte fel a fejét. A blokklánc technológia lehetővé tette a fejlesztők számára a játékok tárgyainak tokenizálását, így a játékosok valódi tulajdont szerezhettek.

Miután megszerezték a játékon belüli eszközök digitális tulajdonjogát, amelyeket a tokenek vagy NFT-k képviselnek, a játékosok elkezdhettek kereskedhetni vagy valódi pénzre váltani azokat. A videojátékokban való küldetések teljesítése vagy ellenségek legyőzése kézzel fogható jutalmakkal lett honorálva.

Míg néhány platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyűjtsék, kereskedjék vagy eladják az NFT-ket, addig mások kriptovalutával jutalmazzák őket, amely a platformon kívül is felhasználható. A Play to Earn tokenek piaci kapitalizációja jelenleg 16,02 milliárd dollár és folyamatosan növekszik.

A platformok, amelyek saját kriptovalutát indítanak, blokklánc projektet kell létrehozzanak, tokent kell tervezzenek, és okos szerződésekkel kell foglalkozzanak. Alternatív megoldásként a csapat meglévő kriptovalutákra, például BTC-re, ETH-ra, ADA-ra és másokra támaszkodhat.

A P2E koncepció mostanra túllépett a videojátékokon, új megközelítést hozva a kaszinók működésébe. Olvass tovább, hogy megtudd, miben különböznek a P2E kaszinójátékok a hagyományosoktól, és hol próbálhatod ki őket.

A P2E Kaszinójátékok Magyarázata

A hagyományos kaszinójátékok a szerencsén alapulnak. A játékosok befizetnek és a véletlen alapján nyernek, vagy vesztenek. A P2E koncepció bevezetése az iGamingben viszont megújítja ezt a modellt.

A játékosok visszakaphatják befizetésük egy részét, függetlenül a játék kimenetelétől, egy új és jutalmazóbb játékélményt kínálva. Minél több fogadást tesznek meg, annál magasabb a rakeback, amely extra jutalmakra váltható platformon vagy akár ki is utalható onnan. Nézzük meg, hogyan működik ez a Fairspin blokklánc kaszinó példáján keresztül.

A legjobb play to earn alkalmazás

A Fairspin egy iparágvezető hűségrendszerrel rendelkező kaszinó, amely központjában a natív TFS Token áll. A rakeback a Fairspin 10 szintes pontszerzésre épülő hűségprogramjának központi eleme.

A platform felhasználói minden fogadásért rakeback-et kapnak TFS-ben, aminek mértéke a játék típusától függ. A nyerőgépek esetében  a rakeback 0,2%, míg a blackjack, bingó vagy más alkalmi játékok 0,03%-ot hoznak vissza. A felhasználóknak valódi pénzzel kell fogadniuk – a bónusz pénzbefizetések nem számítanak bele a rakeback-be.

Minél többet játszik egy felhasználó, annál nagyobb rakebackre tehet szert. Minden újonnan regisztrált játékos a „Játékos” szintről indul, és elérheti a végső „VIP Club Platina Kártya” szintet. Íme egy összehasonlítás az előnyökről mindkét szinten:

Játékos

  • 5% heti cashback fogadási követelmény nélkül;
  • 5% heti cashback 60x fogadási követelménnyel;
  • Staking limit: Play to Earn × 5,000.

VIP Klub Platina Kártya

  • 10% napi cashback fogadási követelmény nélkül;
  • 5% heti cashback fogadási követelmény nélkül;
  • 50% heti cashback 60x fogadási követelménnyel;
  • Staking limit: Play to Earn × 15,000.

A játékosok emelett a megszerzett TFS-t a Fairspin Hold to Earn programján keresztül is stakelhetik 8 órás, 1 napos és 3 napos időtávon. Amint a stakelési időszak véget ér, a letétesek visszakapják a befizetésüket és egy extra jutalmat, amely a kaszinó adott időszakban elért bruttó bevételének egy részét jelenti.

„A Hold to Earn stakelés során a letétesek visszakapják a TFS befizetésüket, még akkor is, ha a platform profitja a stakelési időszakuk alatt nulla” – mondja a kaszinó közösségi menedzsere, Poly. A Fairspin felhasználói passzív kripto jövedelmet szerezhetnek, aminek mértéke egyes időszakokban elérheti az 500% éves APR-t is.

A rakeback szerzésének megkezdéséhez a Fairspin felhasználóknak csak játszaniuk kell a 8 850 különböző játék egyikével, a klasszikus nyerőgépektől az élő rulettig és crash játékokig.

Legjobb Kaszinójátékok a Rakeback-hez

Minden Fairspin játék több kategóriába van sorolva, melyek között különböző szűrőkkel lehet keresgélni. Nézzük meg a legjobb play to earn játékokat, amelyek rakeback-et és nagy nyereményeket ígérnek.

Wanted Dead or a Wild

A western témájú játék kiemelkedik a magával ragadó játékmenetével és stílusos grafikájával. 10 bónusz érhető el, beleértve a teljes tárcsás Wild-okat,. A játékosok 0,20 és 100 dollár közötti téteket tehetnek. A maximális nyeremény a tét 12 500-szorosa.

Sweet Bonanza Xmas

Ez az 5×6 ünnepi témájú nyerőgép bárhol fizet a tárcsákon, miközben a zuhanó tárcsák és a bónusz körök növelik a siker esélyeit. A fagyos édességek hatalmas nyereményeket hozhatnak, és a szorzók akár 100x-osak is lehetnek az ingyenes pörgetések során.

Mummyland Treasures

Ingyenes játékok, Craft bónusz, Szerencsekerék jackpot és lenyűgöző 823 543 nyerési mód! A 7×7 nyerőgép számos különlegességet kínál, és a múmiák sírjának témájával ragad meg.

Le Bandit

Nagy volatilitás és esély a tét 10 000-szeresének megnyerésére! Egy izgalmas kaland játszódik le a 6×5 rácson, klaszterfizetési mechanikával, szorzókkal, ingyenes pörgetésekkel és bónusz körökkel.

Pug Life

Ez a rajzfilmszerű háziállat nyerőgép 96 33%-os RTP-vel és számos funkcióval rendelkezik. A játékosoknak Treat Yo’self és Dawg’s Den bónusz köröket és Wild szorzókat kínál. A maximális nyeremény a tét 7 500-szorosa.

Válassz egy játékot és kezdj el rakeback-et keresni

A Fairspin egy blokklánc-alapú kaszinó, így minden játék akciója egy megmásíthatatlan digitális főkönyvön kerül rögzítésre, amely bármikor ellenőrizhető.

Összefoglalás

A play to earn koncepció átalakította a játékipart, hangsúlyozva az izgalmas játékmenetet és a jövedelemszerzési lehetőségeket. Ez a blokklánc-alapú megközelítés lehetővé tette a videojátékosok számára, hogy pénzre váltsák a győzelmüket, míg a kaszinójátékosok a legjobb play to earn kripto játékokból kaphatnak visszatérítést a játék kimenetelétől függetlenül.

A Fairspin blokklánc kaszinó kiterjedt hűségprogrammal és könnyen nyomon követhető rakeback rendszerrel rendelkezik. Regisztrálj és lépj fel a hűséglétrán az ultimate jutalmakért!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img