HODLer: folyamatos airdrop programot indít a Binance

spot_img

A Binance a rendszeresen szervezett Launchpool és Megadrop programok mellett mostantól egy újabb lehetőséget biztosít felhasználóinak, hogy részesedjenek a tőzsdére frissen felkerülő kriptovalutákból.

A HODLer airdrop programban való részvételhez a felhasználóknak BNB-vel kell rendelkezniük és azt a tőzsde Simple Earn kamatozó szolgáltatásában kell fix határidőre, vagy rugalmas és bármikor kivehető letétként elhelyezniük.

A Binance óránként rögzíti, hogy ki és mennyi BNB-t tart letétben. Amikor a tőzsde a HODLer program keretében egy új tokent vesz fel a kínálatába, akkor a BNB tulajdonosok között kioszt belőle egy bizonyos mennyiséget, amit 24 órán belül jóváír a számlájukon.

A HODLer program több dologban is a különbözik a Launchpool és Megadrop airdropoktól, például abban, hogy mindig csak utólag kerül bejelentésre. Ha egy tokent például az adott hónap 20. napján listáz a tőzsde, csak ekkor fog kiderülni, hogy mondjuk az 5-12. napokon BNB-t lekötő emberek fognak részesülni az airdropból.

A HODLer programban résztvevők automatikusan csatlakozhatnak a Launchpool és Megadrop akciókhoz is. A tőzsde az új promócióval arra ösztönöz, hogy ne csak ezek bejelentésekor ugorjon meg a BNB stakelők száma, hanem állandó egy magasabb szinten tartsa azt.

A BNB coin árfolyama június első napjaiban új történelmi rekordot ért el. Bár azóta az általános piaci gyengeség miatt visszakorrigált, a bitcoin után a BNB lett a második olyan nagy kriptovaluta, ami képes volt megdönteni a 2021-es emelkedés során beállított rekord árfolyamát.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img