Megérkezett a Tether újabb aranyfedezetű kriptos terméke

spot_img

A hét elején jelentette be a Teher legújabb digitális eszközét az Alloy USDT-t (aUSDT), aminek a fedezete a Tether Gold és az amerikai dollárhoz van kötve. A terméket a Tether Group részét képező Moon Gold El Salvador S.A. de C.V. hozta létre. A Tether szerint az aUSDT egyesíti az arany stabilitását a digitális valuta előnyeivel.

Az Alloy valójában a Tether által létrehozott platform, amelyen különféle lekötött digitális eszközöket lehet létrehozni, kibővítve a vagyonkezelésben rejlő lehetőségekkel. Az első ilyen Alloy termék az aUSDT, aminek az érték stabilitását a Tether Gold túlfedezettsége garantálja. Az aUSDT-t az Ethereum hálózaton lehet mintelni a Tether Gold biztosítékaként.

Bár a stabilizációs mechanizmus eltér az olyan hagyományos megoldásoktól, mint az USDT, ez az innovatív megoldás izgalmas mérföldkövet jelent. Azt tervezzük, hogy ezt az innovatív technológiát elérhetővé tesszük a hamarosan megjelenő digitális eszköztokenizációs platformunkon is” – nyilatkozta Paolo Ardoino, a Tether vezérigazgatója. 

A Tether Gold (XAUT) is egy stabil érme, amely digitálisan egy troy uncia (31,1 gramm) aranyat képvisel az Ethereum blokkláncon. A Tether által közzétett nyilatkozat kiemeli, hogy az Alloy célja az intézmények aranytranzakcióinak egyszerűsítése, valamint a befektetők portfóliójába való integrálása.

Tartasz arany fedezetű tokent a portfóliódban?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Újabb bitcoinbányász beruházást hajtott végre a Tether

/tether, cryptobriefing/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img