Két hét múlva ismét Solana Breakpoint

spot_img

Két hét múlva, szeptember 20-21-én kerül megrendezésre a Solana éves nagy eseménye, az idén negyedik alkalommal jelentkező Solana Breakpoint konferencia. Az elmúlt másfél év egyik legerősebb teljesítményét nyújtó Solanával és az ökorendszerébe tartozó projektekkel kapcsolatban várható bejelentések miatt sok elemző számít arra, hogy a Solana coinok árfolyama a piaci átlagnál nagyobb kilengéseket mutathat a következő időszakban.

A Solana árfolyama az eddigi három Breakpoint konferencia előtt mindig emelkedett. Ez alól a többinél azért jóval szerényebb mértékű növekedést hozó, 2022 novemberi esemény sem jelentett kivételt, amit alig néhány nappal az FTX összeomlása előtt tartottak meg. Ekkor már több nagy híroldal is megszellőztette, hogy valami nem tiszta a Solanával szorosan összefonódó FTX könyvelésével.

Korábbi Solana Breakpoint konferenciák időpontjai a Solana grafikonon

A Solana tehát alapvetően mindig kedvező hátszéllel futott neki a Breakpoint konferenciáknak, a helyzetét viszont jelenleg az nehezítheti, hogy a bitcoin és vele együtt az általános piac is egy hónapok óta gyengülő képet mutat.

A BTC idén március óta egy látszólag oldalazó, de emellett folyamatosan lefelé is tartó trendben mozog, amelyből eddig az augusztus végén tapasztalt emelkedés sem tudta kimozdítani.

A Solanának tehát 2022-höz hasonlóan ismét egy nehéz piaci helyzetben kellene bizonyítania.

Azok, akik rövidebb távon szoktak kereskedni és megvan az ehhez bevált stratégiájuk és kockázatmenedzselési rendszerük, érdemes lehet figyelmmel kísérniük a SOL-t és az ökorendszerébe tartozó, a Breakpoint konferencián magukat képviseltető ismertebb coinokat, például a rendert, vagy a jupitert, esetleg a hálózaton futó nagyobb mémcoinokat. Ha a bitcoin árfolyama stabilitást mutat, vagy netán ismét emelkedni kezd, a Solana is jó választásnak bizonyulhat a konferenciát megelőző időszakban. Bitcoin árfolyam változásai (év/hónap)

Sajnos azonban a szeptember nem tartozik a BTC erős hónapjai közé, így veszélyes lehet csupán csak a korábbi Breakpointokat megelőző kedvező árfolyam emelkedések alapján vakon belevenni a SOL-ba.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img