Bitcoin Showdown: a Binance 1 bitcoint oszt szét a tőzsde aktív felhasználói között

spot_img

A Binance elindította a Bitcoin Showdown promóciót, aminek keretében 1 BTC-t osztanak szét a tőzsde aktív felhasználói között. A játékban napi küldetések teljesítésével lehet  pontokat szerezni. A résztvevőket ezek alapján rangsorolják és osztják szét köztük a felajánlott jutalmat. A játék szeptember 16. – október 13. között tart.

A promócióhoz ezen a linken, a sárga Join The Bitcoin Showdown gombra klikkelve lehet csatlakozni. Az akció végéig minimum 500 pontot kell gyűjteni, hogy valaki jogosultságot szerezhessen a nyereményre, amit a következő módon osztanak szét:

  • 1-10. hely: Egyenlő részesedés  a 0.5 BTC összértékű ajándékból, amit bitcoinra váltható utalvány formájában osztanak ki.
  • 11-5000. hely: részesedés a 0.5 BTC összértékű ajándékból arányosan elosztva a megszerzett pontok alapján. (Felhasználónként legfeljebb 50 dollár értékű bitcoin utalvány formájában).

A pontszerzéshez aktiválni kell a küldetéseket, melyek teljesítésével előrébb lehet kerülni a ranglistán. A küldetésekkel ennyi pont szerezhető:

  • 10 Aktivitási Pont: Jelentkezz be a Binance fiókodba. (Naponta teljesíthető.)
  • 30 Aktivitási Pont: Fizess be legalább 50 dollárnyi kriptót a Binance P2P vagy fiat befizetési csatornákon keresztül. (Naponta teljesíthető.)
  • 60 Aktivitási Pont: Kereskedj legalább 50 dollár értékű kriptóval, egy tranzakcióban a Binance Spot vagy Convert felületén. (Naponta teljesíthető.)
  • 150 Aktivitási Pont: Kereskedj legalább 500 dollár értékű kriptóval a Binance Spot vagy Convert felületén. (Naponta teljesíthető.)
  • 20 Aktivitási Pont: Hívd meg egy barátodat a Bitcoin Showdown-hoz. A barátodnak sikeresen kell teljesítenie az ügyfélazonosítási (KYC) folyamatot. (Naponta teljesíthető.)

A kereskedési küldetések stabilcoin – stabilcoin párokon nem teljesíthetők. Az aktuális ranglista a játék oldalán, a View Leaderboard gombra klikkelve követhető.

A nyeremények október 26-ig kerülnek kiosztásra token utalvány formájában, amelyeket a felhasználók a Rewards Hub menüpontban válthatnak be BTC-re. Az utalványok beváltására a jóváírást követő 14 napig van lehetőség. További részletek a hivatalos kiírásban.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img