Moonbix: Telegram játékot indított a Binance

spot_img

Idő előtt kiszivárgott, így máris sokan kipróbálhatták a Binance által fejlesztett játékot. A Moonbix egy Telegrammon belül futtatható alkalmazás, amiben egy űrhajóval lehet pontokat gyűjteni.

A játék célja rendkívül egyszerű, a rakáta alján látható és jobbra-balra himbálózó karral kell Binance logókat, vagy csomagokat gyűjteni, amikért pontok szerezhetők. Ha szürke aszteroidákat kapjuk el, azokért levonás jár.

A himbálózó kart a képernyőre való klikkeléssel lehet a nekünk tetsző pillanatban kinyújtani, így a Moonbix is illeszkedik az elmúlt hónapokban a Telegrammon nagyot futó 1-klikkes játékok sorába.

Egy adott képernyő megtisztításához 45 másodperc áll rendelkezésre, utána új játék indul. Egymás után 6  játékot lehet játszani, utána legalább 5 percet kell várni a következő hatos kör indításáig. Egy nap maximum 6 darab hatos kört lehet lejátszani. A limitációkat alighanem a botok miatti védekezés miatt vezették be.

A játék mellett különböző feladatok is teljesíthetők, például a napi belépésért 100 plusz pont jár, a Binance fiókunk Telegrammal való összekötéséért pedig egy egyszeri, 10 000 pontos bónusz ütheti a markunkat. Egy átlagos, 45 másodperces forduló alatt nekünk ~150 pontot sikerült gyűjtenünk.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy más Telegram játékokhoz hasonlóan egyszer majd ez az alkalmazás is kibocsát-e egy saját kriptovalutát, amivel a megszerzett pontokat készpénzre lehet váltani, de ha így lesz, a legnagyobb kripto tőzsdére való bekerülés valószínűleg nem fog nekik gondot jelenteni.

A hivatalos leírás szerint a megszerzett pontokat be lehet majd váltani különböző ajándékokra, de mivel a játék idő előtt szivárgott ki, az ezt taglaló rész még nem tartalmaz semmilyen konkrét információt. A játékért járó jutalmak mibenléte tehát egyelőre még nem tisztázódótt, de aki a várható bónuszok reményében szokott az ehhez hasonló Telegram játékokkal szórakozni, annak a Moonbixet is érdemes lehet felvennie a farmolós listájára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img