Renzo Logo

BINANCE - RENZO Launchpool

A RENZO a leginnovatívabb Liquid Restaking Protokol.

Vegyél részt a RENZO startjában, a KRIPTOAKADÉMIA segítségével!

Binance Launcpad logo

BINANCE LAUNCHPOOL

A BINANCE tőzsde szolgáltatása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letétbe helyezzék a kripto eszközeiket, például BNB vagy más tokeneket, annak érdekében, hogy egy új projekt indulását segítsék elő és evvel részesedjenek a projekt tokenéből.

Mi a RENZO?

A Renzo egy liquid restaking protocol, aminek célja, hogy a terület piacvezetőjének számító Eigenlayernél egyszerűbben kezelhető legyen és nagyobb hozamokat tudjon biztosítani.

A Renzo használata során a felhasználók ethereumot helyezhetnek letétbe, amiért staking kamatot és egy helyettesítő tokent (ezETH) kapnak cserébe. A helyettesítő token értéke “elvileg” 1:1 arányban követi a befizetett ETH értékét és a lekötött ethereumot más defi alkalmazásokban is felhasználhatóvá teszi.

A REZ a Renzo Protocol governance tokenje, ami a projekt jövőjével kapcsolatos szavazásokon való részvételre jogosít fel.

A token neve:
Renzo

A ticker pedig: REZ. A jövőben ezen a néven lesz kereskedhető a projekt valutája. A Binance-n, a launchpool után egyből és feltehetőleg hamarosan egyéb platformokon is.

A maximális készlet:
10 milliárd REZ

A tokenek maximális száma. Ennél több token nem lesz a piacon. Április 30-tól REZ/BTC, REZ/USDT, REZ/BNB, REZ/FDUSD, REZ/TRY párokat lehet kereskedni.

Az induláskor piacra kerülő készlet:
1 050 000 000 REZ

Ez 10,5%-a a maximális készletnek. Ami azt jelenti, hogy a későbbiekben még további token kibocsájtást fog végrehajtani a projekt.

A launchpool vége:
2024. április 30.

Block title

András segít!

Stakelés

 • BNB-t és FDUSD-t is stakelhettek külön pool-okban hogy REZ-t farmolhassatok
 • Nincs alsó korlátja a részvételnek, így bármekkora mennyiségű BNB vagy FDUSD tokennel csatlakozhattok
 • BNB tokenekkel érdemes részt venni, mivel az airdrop 85%-a a BNB-t letétbe helyezők között kerül kiosztásra
 • KYC természetesen szükséges a stake-eléshez.

A letétbe helyezés során a tőzsde rendszere óránként rögzíti a számládon lévő tokenek mennyiségét, majd a program zárásakor (április 29-én, 23:59-kor) minden felhasználó teljesítményét összevetve rangsort készít és kiosztja a megfelelő airdrop részesedést.

 

Miért a BINANCE?

A Binance a világ egyik legnépszerűbb kriptopénz kereskedési platformja, amely számos funkciót és előnyt kínál a felhasználók számára. Íme néhány ok, amiért a Binance kiemelkedik más kriptotőzsdék közül:

 • A kriptovaluták széles választéka:
  A Binance több mint 500 kriptovalutát támogat, így az egyik legnagyobb tőzsde a piacon. Ennek köszöhetően a felhasználók a digitális eszközök széles skálájához férhetnek hozzá a platformon.
 • Magas likviditás:
  A Binance magas kereskedési volumennel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy könnyen és gyorsan lehet kriptovalutákat vásárolni és eladni, mégpedig versenyképes árakon. 
 • Alacsony díjak:
  A Binance az iparág egyik legalacsonyabb díjait számítja fel. A kereskedési díjak (fee) mindössze 0,1%-ot tesznek ki. Emellett a Binance kedvezményeket kínál azoknak a felhasználóknak, akik a Binance Coin (BNB) nevű natív token-jét tartják, ami tovább csökkenti a díjakat. 
 • Biztonság:
  A Binance nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, fejlett biztonsági intézkedésekkel védi a felhasználók pénzeszközeit. Ez magában foglalja a kétfaktoros hitelesítést, az adathalászat elleni intézkedéseket és a kriptó eszközök biztonságos tárolásást is.
 • Felhasználóbarát felület:
  A Binance az egyik legjobb felhasználóbarát felülettel rendelkezik a piacon, amely még a kezdők számára is könnyen elsajátítható. A platform a tapasztaltabb felhasználók számára is kínál fejlett kereskedési funkciókat, így mindenki számára átfogó kereskedési élményt nyújt.

   

53

elindított
launchpool

200M

farmolt token

6+

év iparági tapasztalat