Kalandra fel!

spot_img

A világ legnagyobb online számítógépes játékokat árusító üzletében a Steamen február 20-án fog megjelenni a “MonteCrypto: A Bitcoin rejtély” című játék. Az első, aki sikeresen végigviszi a játékot 1 Bitcoin-t kap jutalmul, mely már 19mb9mZ1w953zBd7viHwWK2ZhPmcbMQh4Q címen pihen és várja  becsületes(?) megtalálóját.

A kérdőjel nem véletlen. A játék az MMO (nagyon sok szereplős online játék) kategóriába tartozik, vagyis a világ minden tájáról belépő játékosokkal kereshetjük majd együtt a kincset, de ha épp úgy tartja kedvünk lassíthatjuk vagy akár félre is vezethetjük őket. A játéknak nincsenek szabályai, csak a győzelem számít. Ez pedig a készítők szerint nem lesz könnyű. Honlapjukon azt igérik:

“Ez lesz az egyik legnehezebb játék, amit valaha játszottál”.

Hogy ez pontosan mit takar még nem tudni, de azt már igen hogy egy útvesztő és 24 rejtélyes feladat nehezíti majd a kalandorok dolgát.

A játék $1.99 áron lesz megvásárolható a Steamen, de az első nap 40%-al olcsóbban is hozzájuthatunk.

A játék bejelentése egyébként vegyes fogadtatásra lelt. Vannak akik szerint jó móka lesz, mások szerint viszont átverésről van szó és gépünk a játék futtatása során BTC-t fog bányászni a fejlesztőknek. 3 nap múlva kiderül. A megközelítés mindenesetre egyedi.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img