A Cardano még mindig ereszkedik

spot_img

A Cardano (ADA) a Coinmarketcap top10-es tabellájának legnagyobb vesztese március elsején. Az érme, ami korábban ugrásszerűen emelkedett több ízben is, nem tűnik úgy, hogy hamar vissza fogja nyerni az 1 dolláros értékét, sőt, a mai napon új mélypontot ért el 29 centen.

Novemberben, mikor váratlanul berobbant az élmezőnybe, azt beszélték a Cardano-ról, hogy akár át is veheti az Ethereum szerepét a piacon. Azonban az ETH a pozícióját és befolyását évek alatt érte el, és az ADA esetében is bebizonyosodott, ami mindig: Ilyen méretű hirtelen növekedés nem idéz elő fenntartható állapotot.

Ugyanakkor könnyen lehet, hogy most, mikor 30 cent alá érkezett az ADA piaci értéke, újra reflektorfénybe kerülhet – ezúttal éppen az olcsósága okán.

Ez az érme, habár méretével ellentétben valójában még mindig csak egy korai béta stádiumban lévő projektnek tekinthető, kifejezetten ígéretes jövő előtt áll. Érdemes rajta tartanunk a szemünket, és figyelni, hogy mikor éri el a legalsó támaszt, ahonnan bizonyosan vissza fog fordulni.

cryptovest.com nyomán

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img