Vettem Ripple-t, párnacihába tegyem, elássam, vagy hol tartsam?

spot_img

Gyakori kérdés, hogy pontosan hol érdemes tartanunk egy kriptovalutát. Ebben az anyagban egy kitüntetett kriptopénz kapcsán mutatunk be egyetlen, számomra bevált megoldást. Nem térünk ki arra, hogy Ripple-t érdemes e egyáltalán venni, ezt mindenki ítélje meg saját maga.

Azt a tényszerűség és hitelesség kedvéért le kell írnom, hogy a Ripple körül sok a vita, ellentmondás, félreértés. Mivel a kriptovaluták „klasszikus” értelmezése szerint nem decentralizált, ezért sokan kakukktojásnak, egyesek „betolakodónak” tartják a közösségünkben.

Készül egy anyag, ami részletesen bemutatja a Ripple működését, addig is, ha már vettél és bizonytalan vagy azt illetően, hogy hol érdemes elhelyezned, lássuk az általános lehetőségeket, ez minden kriptovalutára igaz, tarthatod:

  • a tőzsdén, ahol vetted,
  • egy fizikai tárcában,
  • egy kriptovaluta tárcában, ezen belül:
    1. telefonon,
    2. desktopon,
    3. websiteon.

Ezek közül ma egy olyan tárcával fogunk foglalkozni, aminek van okostelefon és desktop verziója egyaránt. A Toast wallet könnyen használható, megbízható, pillanatok alatt letölthetjük és elküldhetjük a tőzsdéről az XRP-t a tárcánkba.

A felhasználói felülete puritánnak hathat, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne megbízható. A fejlesztők korrekt, kerek tájékoztatót adnak minden tudnivalóról. Én applikációt használok, fontos tudni, hogy ha elveszítjük a telefonunkat, akkor a desktop kiadással helyreállíthatjuk, ha rendelkezünk a passphrase-el, amit megadtunk.

Tartozik egy hat jegyű PIN kód is az applikációhoz, ezt minden egyes belépéskor meg kell adnunk. Egy Toast wallet nem aktiválódik a letöltés, létrehozás után automatikusan, legalább 20 XRP-nek kell a tárcába érkeznie ahhoz, hogy használhassuk.

Egy éles tesztben több mint 1 000 XRP-t küldtünk az egyik tőzsdéről egy Toast wallet-be, minden rendben, gyorsan és hajszálpontosan ment. Százezer feletti letöltésszámmal bír a Google Play-ben, 429 értékelés összesített eredménye 3,8.

Néhányan arra panaszkodtak, hogy egyes, ritkább telefontípusokon akadtak problémák. Ez általában jellemző az applikációkra, a ritka telefonokon felmerülhetnek hibák. Jó szívvel ajánljuk ezt az ingyenes, könnyen kezelhető tárcát XRP tárolásához.

Hamarosan jelentkezünk egy nagy lélegzetvételű, összefoglaló anyaggal a Ripple-ről!

Ha tetszett, kövess a Facebookon továbbiakért!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img