Vettem Ripple-t, párnacihába tegyem, elássam, vagy hol tartsam?

Megosztom

Gyakori kérdés, hogy pontosan hol érdemes tartanunk egy kriptovalutát. Ebben az anyagban egy kitüntetett kriptopénz kapcsán mutatunk be egyetlen, számomra bevált megoldást. Nem térünk ki arra, hogy Ripple-t érdemes e egyáltalán venni, ezt mindenki ítélje meg saját maga.

Azt a tényszerűség és hitelesség kedvéért le kell írnom, hogy a Ripple körül sok a vita, ellentmondás, félreértés. Mivel a kriptovaluták „klasszikus” értelmezése szerint nem decentralizált, ezért sokan kakukktojásnak, egyesek „betolakodónak” tartják a közösségünkben.

Készül egy anyag, ami részletesen bemutatja a Ripple működését, addig is, ha már vettél és bizonytalan vagy azt illetően, hogy hol érdemes elhelyezned, lássuk az általános lehetőségeket, ez minden kriptovalutára igaz, tarthatod:

 • a tőzsdén, ahol vetted,
 • egy fizikai tárcában,
 • egy kriptovaluta tárcában, ezen belül:
  1. telefonon,
  2. desktopon,
  3. websiteon.

Ezek közül ma egy olyan tárcával fogunk foglalkozni, aminek van okostelefon és desktop verziója egyaránt. A Toast wallet könnyen használható, megbízható, pillanatok alatt letölthetjük és elküldhetjük a tőzsdéről az XRP-t a tárcánkba.

A felhasználói felülete puritánnak hathat, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne megbízható. A fejlesztők korrekt, kerek tájékoztatót adnak minden tudnivalóról. Én applikációt használok, fontos tudni, hogy ha elveszítjük a telefonunkat, akkor a desktop kiadással helyreállíthatjuk, ha rendelkezünk a passphrase-el, amit megadtunk.

Tartozik egy hat jegyű PIN kód is az applikációhoz, ezt minden egyes belépéskor meg kell adnunk. Egy Toast wallet nem aktiválódik a letöltés, létrehozás után automatikusan, legalább 20 XRP-nek kell a tárcába érkeznie ahhoz, hogy használhassuk.

Egy éles tesztben több mint 1 000 XRP-t küldtünk az egyik tőzsdéről egy Toast wallet-be, minden rendben, gyorsan és hajszálpontosan ment. Százezer feletti letöltésszámmal bír a Google Play-ben, 429 értékelés összesített eredménye 3,8.

Néhányan arra panaszkodtak, hogy egyes, ritkább telefontípusokon akadtak problémák. Ez általában jellemző az applikációkra, a ritka telefonokon felmerülhetnek hibák. Jó szívvel ajánljuk ezt az ingyenes, könnyen kezelhető tárcát XRP tárolásához.

Hamarosan jelentkezünk egy nagy lélegzetvételű, összefoglaló anyaggal a Ripple-ről!

Ha tetszett, kövess a Facebookon továbbiakért!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

 • - forintod vagy euród van
 • - banki átutalással szeretnél fizetni
 • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

 • - bankkártyával szeretnél fizetni
 • - nem probléma az angol nyelvtudás
 • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel