Bréking: Binance problémák állhatnak a mai vérengzés mögött

spot_img

A mai vérfürdő kapcsán egyre több jel mutat a legnagyobb tőzsdére, a Binance-re. Friss közleményük szerint rendellenességeket láttak a kereskedésben, automatikus riasztások jelentek meg. A rövid szöveg azt állítja, hogy nem törték fel az oldalt, viszont korábbi adathalász kísérletekből hozzáférhettek fiókokhoz, történhettek lopások.

*PLEASE READ* Regarding Unauthorized Market Sells from BinanceExchange

A kriptovaluták kiutalását ideiglenesen felfüggesztették. Türelmet kérnek, folyamatosan vizsgálják a történteket, jelentkeznek friss információkkal, amint tudnak. Ha látunk újdonságot, beszámolunk róla mi is.

Ápdét:

Ezen a linken láthatjuk a Binance vezetőjének intelmeit azt illetően, hogy hogyan védhetjük fiókunkat. Erős jelszó, kétlépcsős azonosítás, használjunk külön email fiókot a Binance regisztrációhoz, az email legyen biztonságos, szintén kétlépcsős azonosítást biztosító, például Gmail és így tovább, érdemes elolvasni!

Ápdét:

Ellenőriztünk egy körülbelül 1 BTC összértékű, 6 különböző kirptovalutából álló, a Binance-en tartott portfóliót, mindent rendben találtunk.

Ápdét:

A Forbes két órája megjelent cikke szerint egyes felhasználók cáfolják a Binance állítását, miszerint minden kriptovaluta portfólió érintetlen, többen is beszámoltak arról, hogy már csak BTC-t látnak bejelentkezés után a profiljukban, az altcoinok el lettek adva, eltűntek. Egy Reddit poszt szerint a két hónappal ez előtti, adathalászatra használt kamu Binance oldallal lehet összefüggésben a mai eset.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img