A Gemini kripto tőzsde szélesíti a palettáját.

spot_img

A Winklevoss ikrek szerint a 2018-as évben fő cél a Gemini Kripto Tőzsdénél a terjeszkedés és a kínálat bővítése.

A tőzsde amely Bitcoin és az Ethereumot kínál más kripto pénzeket is megcéloz 2018-ban, így például a Bitcoin Casht és a Litecoint.

A Gemini a partnere a CBOE Global Markets Inc.-nek a határidős ügyletekben és most a CBOE szeretné bővíteni a palettáját más coinkkal is. A chicagoi székhelyű CBOE jelezte, hogy a Bitcoin mellett szeretné felajánlani más kripto pénzekre szóló határidős ügyleteket is az ügyfelei részére és ehhez a  a Gemini segítségét venne igénybe.

CBOE szeretné a platformján szerepeltetni az Ethereumot, is amivel már a Gemini kereskedik, de a további bővítéshez a Gemininek is bővítenie kellene a kínálatát.

Tyler Winklevoss szerint a CBOE-val kötött licencszerződés skálázható, és megállapodtak abban, hogy tudják, hogy bővíteni az ajánlatt coinok listáját.

Cameron és Tyler Winklevoss múlt héten azt nyilatkozták, hogy nagyon is üdvözlik az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeleti Bizottság szerdai nyilatkozatát, miszerint regisztráltatniuk kell magukat az értékpapír  felügyeleti szerveknél azoknak a tőzsdéknek, akik értékpapírnak minősülő tokeneket vagy digitális vagyoneszközöket forgalmaznak.

Azt is elmondták, hogy nem aggódnak a Bitcoin árfolyama és kereskedési volumene miatt, mivel több tucatszor történt ilyen a múltban és a hosszú távú trend még mindig  felfele ívelő. A vevői minőség és az intézményi bázis még jobb is, mint 1 évvel ezelőtt, mondták, és a határidős piacok is hihetetlenül nyitottak.

2018-ban tényleg meglátjuk az intézményi befektetőket és a Wall Street valóban megmutatja magát és  – akkor meglátod – ez nagyon más lesz,” mondta Tyler Winklevoss.

Dr. Varsányi Károly

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img