Groestlcoin a Binance-en

spot_img

Sajnos előzetes figyelmeztetések nélkül, teljesen váratlanul történt meg az esemény: A Binance 6 órával ezelőtt bejelentette, hogy mostantól az ASIC bányász-álló, feltörekvő kriptopénzt, a Groestlcoin-t is listázza, és ETH/GRS illetve BTC/GRS párokban kereskedhetővé teszi.

Az érme azonnal több mint 20%-ot emelkedett -1 dollár fölé -, ugyanakkor beszédes, hogy annak ellenére, hogy a hírek csak a mai nap során kezdtek el keringeni, az árfolyam az elmúlt 72 órában összesen megnégyszereződött. A bennfentes kereskedés teljes mértékben nyilvánvaló. Ez is ékesen bizonyítja, hogy a Binance se megy a szomszédba, ha egy kis visszaélésre van lehetőség.

Ugyanakkor a szerző hangsúlyozza, hogy maga a GRS egy kiváló termék, amit már a kezdetektől számontart, és hosszútávon kiváló befektetésnek tekinti. Mind a közösség, mind a fejlesztőcsapat, mind a kód maga egészen kiváló. Dél-Koreában már számtalan valós elfogadóhelyen fizetnek vele, mint digitális készpénzzel.

Még mindig nem késő benevezni, a minimális korrekció után ajánlott a vásárlás (vagy bányászat), hiszen még így is messze alulmarad a decemberi csúcstól, amikor is 2 dollár 34 centért adták és vették darabját.

https://kriptoakademia.com/kriptovalutak/groestlcoin

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img