Groestlcoin a Binance-en

Megosztom

Sajnos előzetes figyelmeztetések nélkül, teljesen váratlanul történt meg az esemény: A Binance 6 órával ezelőtt bejelentette, hogy mostantól az ASIC bányász-álló, feltörekvő kriptopénzt, a Groestlcoin-t is listázza, és ETH/GRS illetve BTC/GRS párokban kereskedhetővé teszi.

Az érme azonnal több mint 20%-ot emelkedett -1 dollár fölé -, ugyanakkor beszédes, hogy annak ellenére, hogy a hírek csak a mai nap során kezdtek el keringeni, az árfolyam az elmúlt 72 órában összesen megnégyszereződött. A bennfentes kereskedés teljes mértékben nyilvánvaló. Ez is ékesen bizonyítja, hogy a Binance se megy a szomszédba, ha egy kis visszaélésre van lehetőség.

Ugyanakkor a szerző hangsúlyozza, hogy maga a GRS egy kiváló termék, amit már a kezdetektől számontart, és hosszútávon kiváló befektetésnek tekinti. Mind a közösség, mind a fejlesztőcsapat, mind a kód maga egészen kiváló. Dél-Koreában már számtalan valós elfogadóhelyen fizetnek vele, mint digitális készpénzzel.

Még mindig nem késő benevezni, a minimális korrekció után ajánlott a vásárlás (vagy bányászat), hiszen még így is messze alulmarad a decemberi csúcstól, amikor is 2 dollár 34 centért adták és vették darabját.

Groestlcoin

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel