A Rockefellerek is kriptopénzben gondolkodnak

spot_img

Az idei első negyedév gyenge teljesítménye ellenére egyre több nagy multú, szinte legendás befektető vagy befektetési csoport fedezi fel magának a kriptopénzek világát. Többször is írtunk arról a napokban, hogy George Soros magyar származású milliárdos befektetési alapja kriptopénz kereskedésre készül, azóta kiderült, a Rotschield család is tervezi a belépést.

Úgy tűnik itt nem áll meg a folyamat, egy újabb, évszázados történetű üzleti kör, a Rockefellerek is cselekednek. A család kockázati tőke ága, a Venrock partneri megállapodást kötött a Coinfund-al, egy kripto projektekre specializálódott befektetési társasággal. Ez a cég indította útjára nemrég a Coinlist nevezetű, token alapú pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szervezetet is.

A nagyágyúk közeledésének híre újra 7 000 USD fölé repítette a bitcoint, azóta újra visszaesett a legismertebb kriptopénz értéke, bár még így is 400%-al magasabb az árfolyam, mint egy évvel ezelőtt.

A területre áramló friss és komoly mennyiségű tőke mellett abban is reménykedik a piac, hogy a szabályozási kérdések megoldása gyorsul, egyszerűsödik a patinás szereplők megjelenésével.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img