Megújul a Bittrex, újraindult a regisztráció

Megosztom

A szebb időket is látott Bittrex jelenleg a 11. helyet foglalja el a kriptotőzsdék rangsorában. Színes kínálata miatt a tavalyi év közönségkedvencének számított, de az év végi rallyval járó megterhelést már nem tudták kezelni, így december óta nem fogadtak új felhasználókat, tegnap azonban feloldották a korlátozást.

A tőzsde munkatársai az elmúlt hónapokat sem töltötték tétlenül. Egyrészt felülvizsgálták kínálatukat, mely során év eleje óta már több mint 100 coint távolítottak el az oldalukról, illetve szigorítottak a forgalomba hozatal feltételein is. Másrészt olyan munkatársakkal erősítették csapatukat, akik tapasztalataikat az Amazonnál, az Igazságügyi- valamint Belbiztonsági Minisztériumnál szerezték.

További fontos újítás lesz, hogy a Bittrex igazgatója még februárban azt nyilatkozta, a tőzsde kivezetheti a Tethert és a jövőben átáll az USD alapú kereskedésre.

Az oldal hamarosan új külsőt is kap. A beta.bittrex.com oldalon akár már most is kereskedhetünk, de az első visszajelzések alapján még sok munkája lesz a fejlesztőknek a végleges verzió megjelenéséig. Személy szerint a vizuális megjelenés változásán túl nem éreztem, hogy felhasználóbarátabbá vált volna a kezelőfelület.

A Bittrex célja, hogy visszaszerezze piacvezető szerepét, melyet a jókor, jó helyen lévő Binance sikeresen átvett tőle. A verseny a felhasználók számára csak jó lehet. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Update: A Bittrex visszatérését úgy tűnik sokan várhatták. A tőzsde twitter üzenete szerint a hirtelen beérkező sok kérelem problémákat okozott, így néhány órára ismét felfüggesztették a regisztrációt.

Az aktuális helyzetről itt tájékozódhattok: https://twitter.com/BittrexExchange

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel