Kiberbiztonság a blokkláncon – Sentinel Protocol ICO

Megosztom

A Sentinel Protocol célja, hogy kiberbiztonsági megoldásokat nyújtson a kriptopénzeket birtoklók és a tőzsdék számára.

A Sentinel-t legegyszerűbben egy víruskeresőhöz lehetne hasonlítani. Ha egy tőzsde csatlakozik az általuk biztosított adatbázishoz, felhasználóik figyelmeztetést kapnak, ha a cím melyre tranzakciót készülnek küldeni kapcsolatba hozható valamilyen múltbéli bűnesettel, csalással, lopással, átveréssel. Hasonló módon a tőzsdék is figyelmeztetést kapnak, ha valaki ilyen címről próbálna meg hozzájuk küldeni pénzt, így megakadályozhatják hogy azt rajtuk keresztül mossák tisztára az elkövetők.

A projectre az egyik legnagyobb koreai kripto befektető cégen, a Hasheden keresztül találtam rá. Portfoliójuk alapján úgy vélem jó érzékkel nyúlnak a jövőben nagy lehetőség előtt álló kripto startupokhoz, a blokklánc biztonság pedig egyébként is egy olyan terület, melyen még viszonlyag kevés a szereplő.

A béta teszt indulását júniusra, a main netét pedig júliusra tervezi a cég. Az összes tervezett funkció várhatóan 2019 elejétől lesz elérhető. Jelenleg több tőzsdével is tárgyalásokat folytatnak a protokol integrálásáról, illetve a legnépszerűbb kínai (imToken) és koreai (Coinmanager) wallet szolgáltatókkal már meg is egyezett a cég. A prototípusról szóló videó a Youtubeon is megtekinthető:

Az ICO-ra már folyik az előzetes KYC regisztráció.

A cél 22 millió dollár összegyűjtése lesz, amiről úgy gondolom nem egy egetrengető összeg a mai piacon. További bizakodásra ad okot, hogy Telegram csatornájukat már több mint 30 000-en követik.

A rendelkezésre álló 500 millió token 60%-át értékesítik, várhatóan $0.08/db áron. A hozzájárulásokat Ethereumban fogadják.

Honlap, Whitepaper, Telegram

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel