Lekerültek a bitcoin.com-ra mutató linkek a Coinmarketcapről

spot_img

A Bitcoin(BTC) vs. Bitcoin Cash(BCH) háború legújabb fejleménye, hogy a Coinmarketcap oldaláról eltávolították a Bitcoin.com oldalára mutató linkeket.

A Bitcoin Cash 2017 augusztusában a Bitcoin hálózat forkjaként jött létre, miután a közösség egy része nem értett egyet a fejlesztések kitűzött irányával. Ez a csoport azóta egyre nagyobb erőfeszítéseket tesz azért, hogy a Bitcoin Cash-t az igazi Bitcoinnak állítsa be. A birtokukban lévő Bitcoin.com weboldalon a múlt héten például a ‘BTC’ rövidítés már a Bitcoin Cash-t jelölte, és ha valaki rajtuk keresztül vásárolt ‘BTC’-t az valójában Bitcoin Cash-t kapott a számlájára.

Emiatt többen perrel fenyegették meg az oldalt, ami ennek hatására meghátrált és jelenleg ismét a megfelelő rövidítéseket használja, de a hétvégén ismét egy erős kijelentéssel sikerült a kriptós híroldalak címlapjaira kerülniük. Eszerint a 2017 augusztusában létrehozott Bitcoin Cash a legrégebbi kriptopénz, míg a Bitcoin csak egy két éve létező teszt project.

Talán ez volt az a pont, amikor a legnépszerűbb tőzsde és árfolyam figyelő oldal üzemeltői is úgy döntöttek, hogy a helyzet már tarthatatlan és a Bitcoin-ra vonatkozó információs linkeket eltávolították az oldalról. Mivel egy jelentős piaci szereplőről van szó, látványos győzelem ez a Bitcoin pártján allók számára, a harc viszont ezzel még biztosan nem ért véget.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img