Elveszíti EOS tokenjeit, aki péntekig nem regisztrál

spot_img

Az egy évig tartó ICO után, már csak napok választanak el bennünket az EOS mainnet indulásától. Ugyancsak néhány napja maradt a résztvevőknek, hogy ERC20-as EOS tokenjeiket regisztrálják a fő hálózat indulását követő átváltáshoz. Akik a Binance, Coinex, Okex vagy Kucoin tőzsdéin vásároltak nem kell aggódniuk, ők ugyanis már jelezték, hogy felhasználóik számára elvégzik az átváltást. Akik viszont saját walletjükben tárolják ezeket, péntekig mindenképpen el kell hogy végezzék a manuális regisztrációt, ellenkező esetben elveszítik tokenjeiket.

A regiszrációt az EOS honlapján kezdhetjük meg, a Get EOS gombra klikkelve.

Ezt követően fogadjuk el a feltételeket, majd az Instructions aloldal Participation Instructions részénél klikkeljünk a Register linkre.

Kicsit lejebb görgetve választhatunk a Metamask, MyEtherWallet vagy hagyományos Ethereum walletek közül. Mi most a MEW-et fogjuk kiválasztani. (A MEW felületén keresztül akár a Ledgeren vagy Trezoron tárolt tokenjeinket is regisztráhatjuk.)

Hozzuk létre EOS kulcsainkat a Generate EOS Keys gombra kattintva:

Ha ez megvan látogassunk el a MyEtherWallet oldalára és a Contracts fülre kattintva, a legördülő menüből válasszuk ki válasszuk ki az EOS Contribution opciót, majd az oldal alján keressük ki a Register funkciót.

Ezután már csak be kell illesztenünk az imént generált EOS publikus kulcsunkat és az unlockolást követően a Write, majd a Generate Transaction gombokra klikkelve fejezhetjük be a regisztrációt. (Előtte bizonyosodjunk meg róla, hogy van annyi Ether a walletünkben amely fedezi a tranzakciót.)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img