Az EOS kibocsátója Washingtonban nyit irodát, 170 embert vesz fel

spot_img

Sajtóközleményben jelentette be a block.one, hogy a Washington agglomerációjához tartozó Arlingtonban nyitják meg negyedik globális központjukat, mely amerikai főhadiszállásként fog funkcionálni.

Ami még talán ennél is jobban mutatja, hogy az EOS nyílt forráskódú szoftverének fejlesztője nem köszködik anyagi gondokkal, az az, hogy 170 új munkahelyet is létrehoznak a következő három évben mérnöki, IT, kiberbiztonság, termékfejlesztés és marketing területeken. Meglepő is lenne: 2018-ban zárult, egy éves ICO-juk során négymilliárd dollárt vontak be a befektetőktől. Azért Washington, mert így közel vannak a döntéshozókhoz, és mellesleg a környéken a legmagasabb az IT szakemberek aránya az egész Egyesült Államokban.

A CEO szerint a gyorsan növekszik a blokklánc megoldások iránt igény, 2022-re pedig évi 12 milliárd dolláros globális piaccal számolnak. A block.one rendelkezik saját befektetési üzletággal is, melynek célja pont az EOS ökoszisztéma növelése kezdő fázisban lévő projektek támogatásával. A cég 30 millió dollárért vásárolta meg a voice.com domaint, mely közösségi média platformjuk otthona lesz. Az EOS-ra fejlesztő startupokra elkezdtek felfigyelni a kockázati tőke alapok is, a Sense privát pénz-és üzenetküldő alkalmazás fejlesztőjébe például a híres Tim Draper alapja teszi pénzét és szakértelmét.

EOS blokkláncot használó chat app útját egyengeti Tim Draper

Az EOS árfolyama a 2018 tavaszi mindenkori csúcs óta 88%-os mínuszban jár. További lefelé menet a BTC újabb letörése esetén elképzelhető.

EOSUSD árfolyam alakulása a Binance adatai alapján. Forrás: Tradingview

Az EOS fejlődése láthatóan töretlenül zajlik, a decentralizációval, és hálózat stabilitásáért felelős block producerek választásával kapcsolatos folyamatos kritikák ellenére decentralizált alkalmazások százai használják most is blokkláncot. A block.one bővülése és a kiemelt projektek fejlesztése hosszú távon bizakodásra ad okot a jelenleg hetedik legnagyobb kapitalizációjú coin árfolyamával kapcsolatban is.

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img