Megvan a JSECoin ICO időpontja

spot_img

Korábban többször is beszámoltunk már a JSECoin-ról, a kriptopénzről, amit egyetlen kattintással, a böngészőnkben bányászhatunk. Nem ez az első blokklánc, ami böngészőben történő bányászatot tesz lehetővé, de sokak szerint az első olyan projekt, ami teljesen transzparens ezen a részterületen. Céljuk, hogy a bányászat többé-kevésbé szűk, erősen szakmai közegét “demokratizálják”, bárki, bármiféle szakértelem nélkül bányásszá válhasson.

Emellett a coin felhasználási területére is van határozott elképzelés, bányászni nem csupán a saját böngészőnkben tudunk, egy apró kódot elhelyezhetünk a weboldalunkba, minden látogatónk gépe számunkra fog bányászni. Ismerős lehet a modell a Monero kapcsán, ez esetben viszont a látogatók értesülnek arról, hogy mire használjuk a gépüket.

Nem lassítja az eszközünket, az élettartamát sem rövidíti. Pontosan ez ad egy felhasználási lehetőséget, a hirdetési bevételek helyett a JSECoin-al termelhetnek maguknak bevételt a webhely tulajdonosok. Hirdetőket találni nem csupán nehéz, de a felhasználói élményt is rontják a sokaknak zavaró bannerek.

Néhány hete indult a JSECoin desktop bányász alkalmazása, mely egyben tárcánkként is funkcionál. Eddig be kellett lépnünk a JSECoin.com-ra ahhoz, hogy a saját böngészőnkben bányászhassunk, emelett mostantól letölthető a desktop megoldás, beállíthatjuk, hogy a gép indulásakor automatikusan kezdje el az alkalmazás a bányászatot.

Arról nem is beszélve, hogy egyre többen használnak úgynevezett adblocker-t, egy eszköz, ami minden egyes hirdetést láthatatlanná tesz számunkra. Állítólag több milliárd dollár kiesést okoznak az online iparban, a JSECoin erre is megoldás lehet, nem okoz problémát, hogy hirdetőket veszítünk a hirdetések elől menekülő felhasználók miatt, a bányászattal elért bevétel kárpótolhat.

ICO közeledik

Az angol csapat mai közleménye szerint közeledik a sokak által régóta várt nagy nap, Július 11-én indul az ICO. Egy videóközlemény is tartozik a bejelentéshez, a tavaly szeptemberi indulásuk óta valóban sokakat érdekel, hogy mikor juthatnak hozzá az újszerű kriptopénzhez.

A következő hónapok történései kapcsán is törekednek a részletgazdag tájékoztatásra, az ICO akkor zárul le, amikor elérték a megcélzott tőkét, ezt követően jelentkeznek tőzsdékre. Miután a kriptopénz tőzsdék már kínálják a JSECoin-t felhasználóiknak, a piac fogja meghatározni az értékét, ugyan úgy, ahogy minden coin-al történik.

Mi az indulás óta teszteljük, bányásszuk, jó szívvel ajánljunk weboldal üzemeltetőknek, coin vadászoknak egyaránt. Azt azonban, hogy hogyan alakul a JSECoin árfolyama a következő években, senki sem tudja, de a stabil technológia, átlátható csapat és életképes felhasználási területek jót sejtetnek.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img