A Binance egész Afrikára kiterjeszti a tevékenységét

spot_img

A Binance CEO-ja, Changpeng Zhao (CZ) múlt héten Uganda fővárosában, az African Blockchain Conference 2018 nagyszabású rendezvényén beszélt cége terjeszkedési terveiről.

https://twitter.com/cz_binance/status/999318958795718656

A rendezvény jelentőségét mutatja, hogy 21 afrikai országból érkezek szakemberek, üzletemberek és érdeklődők, a megnyitón pedig a közel negyvenmilliós Uganda elnöke beszélt a blockchain jelentőségéről. Afrikában is indul a verseny a legtámogatóbb ország címéért, ahová legszívesebben költöznek majd a régiós cégek.

A Binance vezetője kifejtette, hogy egyrészt tőzsde nyitását tervezik Ugandában, aztán egész Afrikát célba veszik, minél több partner szervezettel sikerül megállapodni, annál jobb. A kriptotőzsde már most is együttműködik a konferencia egyik szervezőjével, a helyi Crypto Savannah-val, munkahelyek teremtésén, digitalizáción és befeketetések bevonzásán dolgoznak együtt. A helyi startupok blockchain témájú segítésével több legyet ütnek egy csapásra.

A Binance rendszeresen előkerül az Akadémián, hiszen példaértékű mind az általuk nyújtott szolgáltatás, mint a kommunikációjuk. Utóbbinak piaci pletykák vagy egyéb zavarok esetén van óriási jelentősége, hiszen az felhasználóknak ilyen helyzetekben sem kell vakon tapogatóznia vagy aggódnia, CZ és a Binance hivatalos csatornáin garantáltan lesz tájékoztatás.

A Binance kriptotőzsdére a hivatalos oldalon tudsz regisztrálni, ha pedig használsz Twittert, érdemes bekövetni CZ-t!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img